Толстој
екс Бомбастичен
Пица у која има кулен одозгора <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Југословенска пица само со чичко Климче јадам.Aк сакаш кај Павле и во форма на петокрака ќе ти ја напрает
Иначе јас си јадам кватро формаџи, само ја појачвам со сланина...
од 230-280 негде се движатКолку се големите пици во Ред Кафе, оние основните, капричиоза или кулен, на пример?![]()
230Колку се големите пици во Ред Кафе, оние основните, капричиоза или кулен, на пример?![]()
Домашна, исклучиво домашнаНе јадам пица со шунка или кулен или било што од месо по нејзе. Мојата домашна пица ја праам со полуготово тесто, го премачкувам со топен маргарин, па ставам и го мачкам со кечап па ставам босилек и оригано како и поросувам со сусам. Земам и ставам печурки, сечкани пиперчиња( лути ), маслинки насечкани и кашкавал ајдемер, па во посебна чинија матам јајце со 2 лажици кисела павлака и истурам одозгора, ставам да се пече на 250 степени и после 10-15 минути ја вадам ...... па добро , и ја јадам :3
Не, во никој случај. Не за друго, не јадам месо веќе цела година т.е би се нарекол вегетаријанец али млечни производи и јајца јадам така да полу-вегетаријанецНе ставаш шуМка?