Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква сакам:pipi:

Rolls-Royse купе - 101 EX
sps_Rolls-Royce-101EX_2009_800x.jpg
Британскиот произведувач на спортски автомобили ги претстави своите планови за новото купе, кој ќе се базира на звездата од минатогодишниот автосалон во Женева, концептот со ознака 101 EX.

Новиот модел на пазарот би требало да се појави наредната година, зголемувајќи ја понудата на Rolls-Royse на три модели, покрај лимузинската изведба Phantome и кабриолетот Drophead.​

Новото купе ќе биде изработено на платформа на Phantome и ќе биде наменето за четири патници. Од Phantome – от ќе бидат превземени и алуминиумската конструкција, како и 6,75 литрениот мотор со 453 коњски сили.​

Иам suzuki Swift а би сакала да ја имам ова..
7bc9aa93.jpg

Цитроен ц3 плуриел
ах..*Воздишки*

Возам едно роверче 214i 1400 кубика со околу 100 коња(иначе фабрички е 75 hp али е средено малку) а би сакал Honda CRX,Toyota Supra или Mitsubishi Lancer Evo X(шо е малку потешко али пак...)

Pa bi sakala eden den da si vozam Seat Leon, taman kola za mene ni skopskive ulici ali ako odbiram kola koja ja sonuvam e ferrai f 430:( i ke prodolzam da si ja sonuvam:uvo:
ferrari_f430_rouge.jpg

Пааааа би сакал едно вакво, ама отом потом коа ке излезе здравје :toe:.......... едвај чекам :vozbud::vozbud:

Attachments

• new_sportcar.jpg
    new_sportcar.jpg
    33,1 KB · Прегледи: 62
  • new_sportcar_1.jpg
    new_sportcar_1.jpg
    33,1 KB · Прегледи: 62
едно фиќо доволно е :)
за да можам да го полнам резерварот......

Пред сите, Ламбурџини Галардо :wub: :

aovng0.jpg
2zeh2ix.jpg

па потоа:

2uj4ggn.jpg

или

eq108p.jpg

а може и ова:

141ljrt.jpg

или ова:

123qd50.jpg

:fala: