Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Да да и ова е мајка ја имам гледано емисијава кога возеше Џереми низ цела зграда на BBC :pos:

Имам Киа Рио 2012 ( 3 месеца старо) :love::love::love::love::love:
2cifvo8.jpg

И непланирам да го мењам зашто ми се погоди :X3::X3::X3::X3:

Пред некој го овековечив моментот на семафори случајно приметив на корсицата :)
км сите 6ки :)

dsc0005as.jpg

Пред некој го овековечив моментот на семафори случајно приметив на корсицата :)
км сите 6ки :)

dsc0005as.jpg
Со овој пост, авторот сака да каже дека има кола со 66666+ км. :D

imam audi a3 1.2 tfsi 105hp 2011 god, a sakam Audi a6 3.0 tdi quattro 2012g 313hp so e pojakoto :)

Од денес горд сопственик на VW Bora 1.9 110кс, 1999 годиште :)

Браво фејв ми е, како голфот 4ка е ама поубава на изглед и го нема името голф :)
и јас планирам да правам апгрејд на голф 4ка тди или нешто слично, бората ми е стопати поубава ама ретки се

која год и цена ако не е тајна и некое сликиче не лошо да ставиш :D

Никогаш не сум ги сакал стариве мерцедеси,особено не оние е200 од 1998-2003 некаде отприлика беа.Ама овој дефинитивно ми го промени мислењето
mercedes-benz-cls55-amg-02.jpg

Никогаш не сум ги сакал стариве мерцедеси,особено не оние е200 од 1998-2003 некаде отприлика беа.Ама овој дефинитивно ми го промени мислењето
mercedes-benz-cls55-amg-02.jpg

Ептен пензионерски изглед имаат точно, па и такси ќе помислат дека си :)
Ама CLS е најнајнајубав и внатре и надвор, вратите се без рамки на прозорите мх мх купе со 4 врати, после него и другиве компании почнаа со тој тип (конкурент му е Passat CC) ама мече е мече

Ептен пензионерски изглед имаат точно, па и такси ќе помислат дека си :)
Ама CLS е најнајнајубав и внатре и надвор, вратите се без рамки на прозорите мх мх купе со 4 врати, после него и другиве компании почнаа со тој тип (конкурент му е Passat CC) ама мече е мече

Стварно авион.Имав видено еден во Скопје спроти Југодрво на паркингот.Навистина изгледа екстра(незнам баш дали е овој модел,но исто така заоблено).Авион прав.

Цел ми е BMW 318 е46 (~2000 година). Се надевам ќе ја постигнам целта до ова време следната година :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom