- Член од
- 2 февруари 2006
- Мислења
- 1.500
- Поени од реакции
- 160
Со овој пост, авторот сака да каже дека има кола со 66666+ км.Пред некој го овековечив моментот на семафори случајно приметив на корсицата
км сите 6ки
Хаха 666 е ѓавол а 66666 е више пеколСо овој пост, авторот сака да каже дека има кола со 66666+ км.
Ако го минал овој километар значи го поминал пеколот.Хаха 666 е ѓавол а 66666 е више пекол
Браво фејв ми е, како голфот 4ка е ама поубава на изглед и го нема името голфОд денес горд сопственик на VW Bora 1.9 110кс, 1999 годиште
Ептен пензионерски изглед имаат точно, па и такси ќе помислат дека сиНикогаш не сум ги сакал стариве мерцедеси,особено не оние е200 од 1998-2003 некаде отприлика беа.Ама овој дефинитивно ми го промени мислењето
Стварно авион.Имав видено еден во Скопје спроти Југодрво на паркингот.Навистина изгледа екстра(незнам баш дали е овој модел,но исто така заоблено).Авион прав.Ептен пензионерски изглед имаат точно, па и такси ќе помислат дека си
Ама CLS е најнајнајубав и внатре и надвор, вратите се без рамки на прозорите мх мх купе со 4 врати, после него и другиве компании почнаа со тој тип (конкурент му е Passat CC) ама мече е мече