- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Некаде се познати и како амерички мускул,налик се перфекција а за машината некој ја фалат,некој даваат критики.ми се плаче кога ке ја видам колава , перфекција едноставно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некаде се познати и како амерички мускул,налик се перфекција а за машината некој ја фалат,некој даваат критики.ми се плаче кога ке ја видам колава , перфекција едноставно
Зашто бе грефче? Топ е чиста работа за низ град, у лифт го збира, дома можам да си го паркирам^грефче е количево![]()
Зашто бе грефче? Топ е чиста работа за низ град, у лифт го збира, дома можам да си го паркирам![]()
Не пушта вода не се сеќирај :Р Шала на страна не ти ја сваќам поентата зашто да не можеш да го возиш во зима?Ја би мотор боље за тие пари и некое друго количе за во зима. Кај ќе го мкнеш ова на дождови и слично, многу неисплатлива варијанта мислам дека би искочило на крај...
Не пушта вода не се сеќирај :Р Шала на страна не ти ја сваќам поентата зашто да не можеш да го возиш во зима?
Абе јас овде со точак (и 1 коњ на негоНе знам, мотор на батерии, соларни панели и слично не ми изгледа како доволно снага за лед, патишта со бари и слично...
Што ако треба да идете двајца или тројца или треба да пренесеш нешто?
Ептен непрактична ми е колава од аспект на кола затоа.![]()
Имам точак а сакам вакво
![]()
За 9.000 евра работи на батерии, може да се пуни на струја (има и опција за соларен панел) и по потреба има генератор кој работи и на природен гас (метан) и на бензин. Иде 105 (лимитирано на 80) доволно за во град да можеш и да претекнуваш ако треба, има домет 350-400км градска вожња, и од прилика генераторот троши околу 2 литри на 100км во град што е 3 евра бензин и 1 евро метан![]()