Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Многу никаков. Еден од кафич на тетин ми зедов, :kesa: ауу катастрофа е. Треба нов да си земам. Овој грбот ќе ми уништи.

Добар е ,комотен,на вртење...само деновиве нешто потпирачот за грб ми попушта кај и да е ќе се превртам :tapp: како што се оптегнувам до максимум.

и мојот е комотен бе, само некако неможам да се испружам на него, а и низок е...
инаку супер е...

...Мек, огромен, на вртење :pos:...До толку мек и пријатен, можам да заспијам на него без проблем...:pipi:

абе ја користам обичен стол од летниковец, оние пластичните, до сеа скршив 3 од оптегнување, ама поевтини си се....а за да не ми биде тврдо си ставам едни две перничиња и све е супер, а за нозете иам 2 помали столчиња( троношци) и се оптегнувам, исто како да лежам
:pos2::pos2::pos2:

Стол во вид на кревет :) Со лежење најчесто пишувам, а на работа на фотеља (или поминала покрај фотеља)

seconique-connor-computer-chair.jpg

Сличен на овој...

Вкочането рамо, вкочанет врат, грб:nesum: перничето на нула како на камен да седам- катастрофа, удобност никаква. Сега баш планирав да го менувам отприлика некој ваков, која цена се движат?
seconique-connor-computer-chair.jpg

Добар е ,комотен,на вртење...само деновиве нешто потпирачот за грб ми попушта кај и да е ќе се превртам :tapp: како што се оптегнувам до максимум.
Изгледа ист ќе да имаме .. :)

Пиши кога ќе се деси чинот на превртување :helou:
Имам паѓано еднаш, и тоа салам треснав. И на поправка го носев, го стегнаа, ама пак почна да попушта.
Инаку 9.000 ден. го купив. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom