Каков стол користите додека седите пред компјутер?

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
На фотеља седам со лаптопот в скут.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Мене сеуште ми е од кујна, немам изнапреднато...че ви го сликам денојве столот убиец на мојот рбет....

E

elena.

Гостин
Канцелариски, макар шо не личи на тоа моментално. Го сменив пред помалку од година и пак е за нигде. Чудо колку брзо уништувам столови. Моментално е невозможно да се потпреш на него, пошо ја така понекад се излежавав на него и сега е скршeн и така xD

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Мене сеуште ми е од кујна, немам изнапреднато...че ви го сликам денојве столот убиец на мојот рбет....
На таков седнав само еднаш кога си го купив компјутерот после си земав пластичен за рацете да си ги потпирам по раат е верувај.. сега не ми беше у склад со мебелот но делуваше освежувачки :) Сега имам канцелариски но без правилно седење џабе ти е, секако се исчанчуваш.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
На таков седнав само еднаш кога си го купив компјутерот после си земав пластичен за рацете да си ги потпирам по раат е верувај.. сега не ми беше у склад со мебелот но делуваше освежувачки :) Сега имам канцелариски но без правилно седење џабе ти е, секако се исчанчуваш.
Да, мене најубавиот, совршен да ми го дадат јас пак ќе седам како однопаку...не знам да седам :toe: :)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Кревет или тросед... Ретко на стол, како сега во трпезарија :)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
не седам на стол.. стојам на кревет :vozbud:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Вртлив стол, шо знам не е некој канцелариски или било што, како ова нешто е ама без тие рачки од страна инаков механизам за контрола на висината има

Г

Господ

Гостин
Дрвен стол од сет со трпезариска маса стар минимум 20 години.Добар е за shred.

Kajgana Shop

На врв Bottom