Каков принтер користите/имате?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Hp Laser Jet 1100 . Го имам од 1999 година и нема гајле до сега

Еpson C46, Hp laser jet 1018, ласерскиот е супер, со епсон не сум задоволен..боите се катастрофа...

Canon PIXMA iP 1500
доволен за моите потреби ОК е - задоволен сум :)

Јас имам Canon iSensys LBP2900, ласерски, монохроматски. Презадоволна сум, го имам скоро две години. Инаку е иста машина со HP 1018, и користат ист тонер.

canonlbp2900_2.jpg
canonlbp2900_1.jpg

едит: Од денес имам и Epson Stylos D92. Сега ќе можам да печатам и во боја :vozbud:

epson_stylus_d92b.jpg

HP Laser Jet 1018, Го користам скоро 6 месеци одличен е немам зборови.

Epson Stylus DX5050
Добар е.
Одлично скенира, јас за тоа го користам најчесто.
Сестра ми го користи за печатење, врши работа, како и да е.
Му беше запушена главата за црна боја, оставаше празни полиња, ама со тек на употреба се одзатна.

epson_stylus_dx5050_1.png

Moже да ти се запуши главата на принтерот само ако не го користиш многу време или пак му ставаш неоригинал бои....:pos2::pos2::pos2:

01.jpg

Супер е за домашна употреба

Јас имам Canon iSensys LBP2900, ласерски, монохроматски. Презадоволна сум, го имам скоро две години. Инаку е иста машина со HP 1018, и користат ист тонер.

canonlbp2900_2.jpg
canonlbp2900_1.jpg

И јас имам ваков топ е не само со НР 1018 туку и со НР 1020 е ист дури и е побрз ама малку и има подобра цена од НР малце е поефтин

HP deskjet 3325

39034.jpg

Nе користам многу принтер дома, обично давам мајка ми да ми ги испринта на работа :) али овој за дома ми ги задоволува стандардите.
Само се нервирам боите се поскапи од самиот принтер :)

Epson LQ100 Архаик од 386ката. Сеуште во употреба но треба да го турнеш да запали.

Epson Stylus DX 4450.Dobar e skenerot. A za printanje mn gi golta boite.
DX4450.jpg

Ako nekoj znae slu4ajno kade mozam da nabavam restarter za boite, zasto do sega frliv pari za tri printeri poradi niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom