Каков принтер користите/имате?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
epson stylus C42 Plus, ne e los, ama ic ne go koristam, a baska koga mi treba nema boja.

HP Photosmart 8150

hp_photosmart_8150.jpg

Супер е засега, иако е прилично нов задоволна сум.

Epson LX+ 300 matricen, za dokumenti i Epson Stilys Color samo ne mi se gleda neso brojceto. Ama ova kolorov pojke ne raboti otkolku so raboti, te nema boja, te nesto zaglavilo, te se zatnal laserot :ne_zboram

Имав Fujitsu DL 900, праисторија, црно бел...ама закон беше, онака чекаш да ти испечати цел лист со текст, и поише праи галама него ли шо принта... ко трактор... хардкор. :)

А сеа, неам принтер, јебига.

012C000000143419.jpg

Epson Stylus DX3850 3in1
Стар ми е некаде околу 3-4 години ама сум задоволен од него уште работи.:vozbud::pos2::pos2:

HP OfficeJet 4355 All in one (Na ketrigi), i zaovolen sum, no sega za brzo vreme ke zemam laserski, pozdrav.

Hp LaserJet 1010
Na eden turnir na kanter celiot tim se bevme potpisali HpLaserJer 1010,nekoj pak 1100 drug pa drogo i taka jas bev 1010

Epson Stylus DX5050
Добар е.
Одлично скенира, јас за тоа го користам најчесто.
Сестра ми го користи за печатење, врши работа, како и да е.
Му беше запушена главата за црна боја, оставаше празни полиња, ама со тек на употреба се одзатна.

epson_stylus_dx5050_1.png

Epson CX3650, принтер и скенер. Го мразам :( Секој втори ден мора да го отварам - де се затнале цевцињата, де се скинала, де се пренатопиле тоа pads-от, па на крај кога ќе се измачиш и се ќе средиш, уште и пет - шест пати ќе треба да направиш head cleaning, па на крај ќе снемаш и мастило. :)

јас па сум презадоволен од овај принтер го имав остаено од нова година ништо немаше печатено го пуштив вчера и се убо испечати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom