Каков монитор користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја препорака за 22-24 лцд? Сум му фрлил око на benq g2420hd цена околу 9500 10000ден...
Лед мониториве подобра слика, контрасти или?

samsung-p2370.jpg

SAMSUNG P2370
Вчера го купив, сеа за сеа ми е таман :) Додуша и оптимален е за графичката античка која ја поседувам :)

*Непотребен податок. Во пакувањето има посебно крпче и на најлончето во кое се наоѓа крпчето има упатство за чистење на пластиката од страна, за да биде shiny :)

tonci monitorov moz da se navaluva napred nazad? posto na sajtot nivni kaj so pisuva stand function ima NO. i cudno mi e samo eden agol da ima :S

Се навалува. Има зглоб под DVI конекторот. За да го менуваш аголот треба цврсто да ја држиш рачката која е дел од постаментот и внимателно да туркаш или влечеш држејќи ја страничната пластика од горната страна.

Тоа стенд фанкш’н ваљда се мисли на тоа што е многу тешко да му смениш агол на мониторов :pos:

proview-monitor-crt-19-plano.jpg

PROVIEW-Страва од монитор веке 4 години беспрекорен имав 2 шанси да си купам нов алии не го мењам овој се дур не се распадне спрема него имам посебни чувства.......Сакаме си се и не го мењам ни за 3 лцд.:smir:

Се навалува. Има зглоб под DVI конекторот. За да го менуваш аголот треба цврсто да ја држиш рачката која е дел од постаментот и внимателно да туркаш или влечеш држејќи ја страничната пластика од горната страна.

Тоа стенд фанкш’н ваљда се мисли на тоа што е многу тешко да му смениш агол на мониторов :pos:

tnx :smir:

Имам асус 22'' . 1 Година веќе и јас почнувам да го мразам, трепка и ми прави проблеми.
Препорачајте некое интересно мониторче. Имам Nvidia GTX260, греота е да не ја опремам со некој убав ХД монитор.

Имам асус 22'' . 1 Година веќе и јас почнувам да го мразам, трепка и ми прави проблеми.
Препорачајте некое интересно мониторче. Имам Nvidia GTX260, греота е да не ја опремам со некој убав ХД монитор.

Јас веќе ја жалам графичката ;).
Шала... имаш Philips монтори, добри се, асални.

Јас имам една скапаница... детали не се важни :)

Ваков користам,приклучен на лаптопот.Далеку подобри бои од тој на лаптопот.

LG_Flatron_W1934S.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom