Каков монитор користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Твојов да не е хибридна верзија? :)

Стандардот е 1680*1050, иако има и верзии со 1920*1080, кои се шлепаат на FullHD лудилото...

Јас само си кажав на која резолуција го користам мониторот,не реков дека тоа е стандардот..

Да де, а колку пари е?

2000+ за трипати, подобар монитор :toe:

Ако може да даде 2000+ тоа ќе бидат најдобро потрошените пари во неговиот живот,се разбира кога се работи за хардвер :helou:

jas 1440~900 pixels nekako za idealna ja gledam gi izmeniv skoro site rezolucii ...ili se mali ili golemi ikonite i se ostanato a ovaa nekako na sredina E !~

denes si se podnoviv so LCD22'' PROVIEW .do denes imav isto Proview 17''LCD
pa odlicen e noviov ima i super cena ....kako sto gledam ...slikata sto ja vadi e super ! me interesira na koja rezolucija sto imate 22'' gi koristite ? ? ?

http://www.proview.com/Product/Product_Page.aspx?sn=596&pi=118&ii=6037

Тука под резолуција ќе видиш која му е нативна резолуција на мониторот и под таа резолуција ќе го користиш.
Поедноставно здравје.
Значи 1680 х 1050

Така е на ефтините лцд монитори, строго природната резолуција! Иначе сликата ќе ти биде деформисана (неправилна) бидејќи овие монитори немаат скејлер за да можат да прикажуваат различни резолуции освем природната (ефитни тн ѓубриња)

Така е на ефтините лцд монитори, строго природната резолуција! Иначе сликата ќе ти биде деформисана (неправилна) бидејќи овие монитори немаат скејлер за да можат да прикажуваат различни резолуции освем природната (ефитни тн ѓубриња)

Епа немаат сите како тебе пари да лупаат на скапите ѓубриња..

Епа немаат сите како тебе пари да лупаат на скапите ѓубриња..

Никој не рече да купуваат само кажувам зашто тие монитори не се способни да прикажат друга резолуција освем природната.Се работи за ефтина, "технологија" = ѓубре. Што не е јасно во мојот пост?

Аха да ќе заборавев, за 15000 имаш многу добар монитор за купување (Dell 2209WA) што значи дека не мора да имаш многу пари да "лупаш" само треба да си информирам доволно.

21" philips
philips_201B40.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom