Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
sony ericsson k 310i super telefonce za parive ama sakam nesto so poubava kamera i poveke memorija da zemam kako na pr k750i

jovan напиша:
sony ericsson k 310i super telefonce za parive ama sakam nesto so poubava kamera i poveke memorija da zemam kako na pr k750i

Ја имам k750i, одавна бев заљубен у тој телефон, поготово моментот од позади со затварањето на објективот на камерата, конечно си го купив пред помалце од година дена, НО (се задлабочи у пофалните зборови и не ти се верува дека има ‘но‘, а? :)) џојстикот многу брзо му се ебе. Мене почна да ме дупи, налево највише, некад супер иде, некад ич не иде. Така да моја препорака е да подразмислиш убаво пред да се одлучиш за k750ката. Т.е. за било кој Sony Ericsson со таков џојстик.

Gebels напиша:
Ја имам k750i, одавна бев заљубен у тој телефон, поготово моментот од позади со затварањето на објективот на камерата, конечно си го купив пред помалце од година дена, НО (се задлабочи у пофалните зборови и не ти се верува дека има ‘но‘, а? :)) џојстикот многу брзо му се ебе. Мене почна да ме дупи, налево највише, некад супер иде, некад ич не иде. Така да моја препорака е да подразмислиш убаво пред да се одлучиш за k750ката. Т.е. за било кој Sony Ericsson со таков џојстик.
Точно е ова, нема на некој да не му се распал џојстикот.

А па за тоа и на к310и телефонов му се заеба незнам дали да го однесам да ми го попрает под гаранциjа ми е

Јас имам Sony Ericsson W800i и да ви кажам (пу пу да не го урочам) џојстикот досега никогаш не ми правел проблеми. Еве помина година ипол и работи како нов. Па сега ај ќе видам од денес натаму како ќе работи :vozbud:

Нокиа 6230и.

72685.jpg

Motorola C650
26523_pdi.gif

Само испогребана ми е целата затоа и барав маска :)

Volkswagen напиша:

не го продаде уште??? иди на Пазарете Се! темата имаше еден член што ми бараше 6680/1 договори се ако сакаш...

сони ериксон к800 супер е тел. ме служи супер ме отепаја на училиште мио го заф. џојстикот оти е полн со игри. усте само една мемориска да му стаФам и се ке биди 5ка. само пари кај да се најдат изгор се ова М2-ките

samsung E330n
samsung%20e330.jpg

го зедов на старо,изгледаше како да се вратил од бојно поле,почнал да се лупи,како за белја го исфарбав црно со лак за нокти
bt.gif

jove_bt напиша:
сони ериксон к800 супер е тел. ме служи супер ме отепаја на училиште мио го заф. џојстикот оти е полн со игри. усте само една мемориска да му стаФам и се ке биди 5ка. само пари кај да се најдат изгор се ова М2-ките
Во невада 1 гига за Сони-Ериксон е 1700 денари. 512 е околу 1000. Прашував јас пошо имам к750и. А можо е да се паднати троа цените. Оди прашај.

LG S 5200 na lizgnje. Super telefonce, prezadovolen sum

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom