Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Whathell напиша:
исто брат.
Sony се закон, кој што сака нека збори

користи некад Тошиба или Кенвуд, нема да бидеш свесен/на дека си мислел/а дека сони е е закон.

нокиа 6630 ја шиткам за 120 евра.

Од пред некој саат К750...

DevilHunter напиша:
jas momentalno imam sonny ericsson w 810i i telefonot me sluzi ekstra abe vo sekakvo mislenje ekstra ima mnogu memorija(512mb) ima sve plus koga ke baterijata ke ti dojde na 1 % ostaj go na 5 minuti bez da go cepkas i taa ti se vraka na 20 % i toa ne taka stisni edno kopce i pak paga vi go preporacuvam ako nekoj saka da telefon
Се согласувам за квалитетот на 810-ката, одлично ме служеше у претходните 6 месеци.

Денес купив Nokia N91, да видам и тоа чудо што ке каже:toe:

SE w810i.. Ej Necro bash mislam deka ti si najupaten u ovie raboti, dali vredi da go smenam w810kava za nof z400 Samsung so 1 giga kartica?

Gravity Grave напиша:
Се согласувам за квалитетот на 810-ката, одлично ме служеше у претходните 6 месеци.

Денес купив Nokia N91, да видам и тоа чудо што ке каже:toe:
Ај со здравје да си го служиш.
бај д веј - еве го мојот:
motorolac156_1.gif
motorolac156_e1.jpg

kao prv T-Mobile MDA Compact,i kao vtor SE w810i.Sega za sega dvata me sluzhat dobro.Btw... prviot mi e relativno taze... shto bi kazhal Necrophilia za toj model?

А бе Трте-Мрте, откај ти толку пари да фрлаш на телефони... Бај д веј најс ту си ју мај ди`р френд.
Јас сеуште со мојот Сименс А 52, хахахах

SonyErK700ir.jpg
да не го урочам ама телефончето е :zver:

imav Sagem My xxxx ama go zagubiv.... a jak telefon bese mnogu... sega imam Motorola c261 mislim deka toj broj bese..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom