Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Bosch-Com-608_776.gif

nokia-5800-xx.jpg

ОД пред некој ден :)

Користам Nokia n73 и N80.
И барем уште едно пола година не размишљам да ги менуем.

Нокиа 3310 или 3410 (избришана е бројката) од пред 10 години. У ствари не го користам како мобилен, само како будилник :) На изглед и тежина е како воки-токи. Другите у фамилија што имаат е друга приказна, ја се дружам со ова пензионерчево.

Циглите од телефони се најбољи.2 фунции имаат ем телефон ем одбрамбено оружје.
:vozbud:

Циглите од телефони се најбољи.2 фунции имаат ем телефон ем одбрамбено оружје.
:vozbud:
Имаш право, како ладно оружје, стави го во рака како боксерица функционира :)

ic0fer.jpg

Ме потсеќа на рекламата на Нивеа, отпорен на сонце, вода, ладно и снег ништо не му можат. 2-3 пати го имам паѓано на бетон, едвај сум го составувал-по шема :vozbud:

А ова чудо децава што го користат и ваквите слични

281e91w.jpg

не знаеш ни кај му е тастатура, ни кај да притиснеш. Добиваш само едно стапче (кое искрено ми личи на чепкалка за уши) и 10 чворнати прсти за гаѓање на функциите. И ако го ставиш на летново сонце, се стопи.

јас имам Sony Ericsson W705 и сум презадоволен од него, го купив пред 2 месеца кога беше понудата на Т-Мобиле.
big.jpg

sony-ericsson-w395-phone.jpg

Денес си го купив.
Сличен на сите сони ериксони.
Разлика во меморија , камера и сл. работи.

Имаш право, како ладно оружје, стави го во рака како боксерица функционира :)

ic0fer.jpg

Ме потсеќа на рекламата на Нивеа, отпорен на сонце, вода, ладно и снег ништо не му можат. 2-3 пати го имам паѓано на бетон, едвај сум го составувал-по шема :vozbud:

А ова чудо децава што го користат и ваквите слични

281e91w.jpg

не знаеш ни кај му е тастатура, ни кај да притиснеш. Добиваш само едно стапче (кое искрено ми личи на чепкалка за уши) и 10 чворнати прсти за гаѓање на функциите. И ако го ставиш на летново сонце, се стопи.

Што ми го вреѓаш стапчето? :pos2:
Многу е добар телефонот, штом и тетки/плавуши бараат со него.
Шега на страна, јас сум поборник на gadget-i и други технолошкки уредчиња и телефонот е чудо. :smir:

Што ми го вреѓаш стапчето? :pos2:
Многу е добар телефонот, штом и тетки/плавуши бараат со него.
Шега на страна, јас сум поборник на gadget-i и други технолошкки уредчиња и телефонот е чудо. :smir:
Се извинувам мај аполоџиз :kesa:

Чудо е, не велам не. Ама ја по овие техники на мобилен не сум многу заинтересиран (табиет), затоа го пробав и го тргнав на страна. Пробав да сурфам, хоризонтално, вертикално па ме збуни и го баталив.

Ако го имаш ова, мислам дека му фали (при видео разговор, дали тоа е 3г, не знам-не сум многу информисан за тие технологии) повисока резолуција. Можда зависи и од пропусната моќ на уредот или пропусната моќ на самата технологија.:toe:

Или нема врска со 3г, којзнае која технологија е во прашање.

Сони Ериксон Г900
se-g900-00.jpg

и одличен е... а батеријата ако го интрересира некој 3/4 дена макс:5

ваков, презадоволна сум... Samsung S7350

by the way да не знае некој сајт за симнување екстри за Самсунг... као теми, игри... итн итн

5uh4ew.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom