Каков леб јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата Worf
  • Време на започнување Време на започнување

Каков леб јадете?

• Бел (обичен)

Гласови: 20 54,1%
  • Р’жен

Гласови: 5 13,5%
  • Интегрален

Гласови: 3 8,1%
  • Диетален

Гласови: 1 2,7%
  • Макробиотички

Гласови: 4 10,8%
  • Други

Гласови: 4 10,8%

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Од Жито Вардар,најубав е некако.Иам јадено и од Жито Лукс,ама у споредба со нашиот,е шит...ваљда оти сум навикнат на нашиот.
Инаку мразам стар леб,неможам да го јадам...

Не јадам леб, танананана!

А коа сум приморана да јадам (не останало нишо корисно у фрижидер), маам од р'жениот. Двопек рулз исто.
Исто можам да џвакнам и останат стар леб, таков сув, раскрцкан, и да го потпечам малку да подзагори па да ми крцка уште толку и да шири мирис на чад...аааамммјам

Црн леб најмногу сакам, со многу сусам уууф :jadenje:

Ту бе не сум стигнал да гласам на анкетава, веќе ја затвориле :)

Јадам секаков леб, освен обичниот бел, макар што и тој го купувам кога нема никаков поразличен :) Јадам многу леб и претпоставувам од тоа ми е и моменталнава тежина :)

Најмногу диетален или интегрален.. Исти ми се мене тие два искрено.. Обично си го зиам од Кам маркет црното диеталното лебче најмногу го сакам ама коа нема таков и бел да е ќе го јадам.. Ипак тој ми е нај при срце онака..

Бел домашен.Ич не ми е убав црниот блјак ко земја да јадеш:salut:здрав бил...џабе мене не ми е убав и нејадам нешто што не ми е вкусно.

бел леб (обичен) најубав ми е....

ја Р’жен поради тоа шо моиве го купуваат а + и исечен е на кришки така да ми одговара на мрзливиов карактер.

Олд скул бел леб на Жито Лукс! Може и некоја погачка (строго бела!) или жолтиот пченкарен леб што е мнооогу добар, ама мајка ми ретко го купува.

Црн леб воопшто не сакам, за разлика од мајка ми, па имаме некои конфликти кога купува црн леб ама тоа е тоа... кога нема друго, немам избор... без лепче не се може :toe:

Кај мене у зграда има жито лукс.. Арно ама ја од таму не купувам пошто буквално се е катастрофа.. А на 70 - 100 метри има една фурна и праат многу убав бел леб..

Селски...Ама да не се разбереме погрешно,некој да мисли дека сум сељак :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom