Каков е вашиот стил ?

Мојот стил ко помал беше ко на хитлер.Поради тоа се здобив со титулата ѕвер у мало.Патем да ви раскажам како јас ко мал си го носев шлемот од хитлер и сите ме слушаа...Иначе ќе ги погубев.:nenene::nenene::nenene:

Нигерски :) Се шалам , порано носев широки пантолончиња сеа не толку широки обични , бела маица ... Кежуал :)

Урбано можам да кажам.
Нешто во стилот на Kanye West.
Не скроз исто ама се трудам да изгледам како него. :pipi:
Само не до толку лицкање. Има нешто хардкор и во мене. :)

Маиче, фармерче патиче :smir: за излегување веќе друга приказна може и фустанче штикла ова она... :pos2:

Носам маици од бендови некогаш знам да се дотерам(зависно од прогодата)конверс носам обавезно кожени нараквици...металско-рокерски би наречела

Se oblekuva elegantno kako politica hahaha(se salam):pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:
nosam apsolutno se, nemam nekoj konkreten stil.. nosam najcesto tesna crna farmerka, maicka i obozavam pati4inja za na uciliste, a za izleguvanje znam dosta prefineto da se oblecam:):wub::pipi:

Не знам за вас ама јас на добри модели кожни јакни и панталони не можам да одолеам....Се разбира во целост не можам да си дозволам ваков стил зошто чини многу ...:)
topshop-km-leather-crop-jacket.jpg

cat5706290.jpg

Leather+Jackets-+UO+%2B+Vanessa+Bruno+athe.jpg

leather+pants.jpg

home-leather-gloves.jpg

Gi poshtuvam site stilovi koi spagjaat pod ona .. Rock stil.. u know :D
Ama samo gi poshtuvam. Nikad ne bi se oblekla kako metalka ili goth ili punk ..
Emo/scene sum i toa mi odgovara. Vo toa si se pronaogjam :) I taka :D

moj stil je fancy(fensi)
imam garderobu svih boja ali najvise roze :D
znaci:neka nafurana majca,farmerke,sorts(leti),kais,narukvice,alke,air max,bolero(ponekad),grejaci(ponekad) i naocare za sunce(i leti i zimi :D)

Па шо знам као да го дефинирам стилот..спотрско-секејтерски:toe:..најчесто сум у фармерки,маички,дуксерчиња,добро патиче и така..

Па, тесни панталони, старки или олдскулки, интересни маички, каиши, марами, дрвен накит, шарени фустани.. воглавно некој вид на инди рок стил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom