Каков е вашиот стил ?

Mojot stil e nekako rokerski (ne metal).Ina4e obozavam crna obleka,preku leto e tesko vo crno ama jas obozavam i preku leto! :music3::music3::music3:

Хммм..па зависи каде одам и ред други ствари..али онака секогаш гледам да ми е пријатно така да би одбрала патики фармерки и маичка..спортски стил :)Може некад мава на рокерски:helou:

Shiroki pantaloni, maica pogolema od mene, komotna patika ... toa e k3x :)

Мојот стил е “Мој“ и во него можеш да најдеш триста извртени комбинации. Е да бев креатор ќе си праев нешто што не сте го виделе. Ама за жал веза неам од тие работи, па мора да се експериментира со понуденото.

А како парчиња обожавам, фармерки лесни искинатки може промаичка да удри, мартинс или старка, леси маичиња. Сакам црна и бела боја, ама со оглед што белата ја правам мршник, гласам за црно.
Многу ретко, ли може да се деси облекувам нешто што личи на костим, кога се чувствувам свечено. :)

п.с. Мразам униформиран стил, особено кај девојките, штикла пука, минич и длабоко деколте. Абе ај.

Немам посебен стил. Можда сум малце наклонет кон спортската/раперска/скејт облека, но носам се, секакви маици, кошули, фармерки, пантолони, бермуди, спортска облека, дуксерки, блузи, уствари се и широко и тесно, освен чевли не ми се комотни.

Метал стил :kesa:
Се што е на мене е црнила

мојот стил на облакање може да се каже дека е кремско-спортски стил иако сакам понекогаш доста да експериментирам и да се глупирам со облеката :vozbud:

Хипи бееее.
Ама почнав ептен мартинки да носам... :/
Ќе опнам некое фустаниште со искинати фармерки и мартинки. За накит да не почнам.. Све шо е доооолго и шарено... Абе клошарка.

хардкор до јајници..

Pretezno sportski tip nekogas retko ama kremski, a inaku site stilovi gi postovam.

Hmm..pankerski , rokerski..zavisi od raspolozenie..ama najcesto punk-rock...:music3:

едноставен стил...претежно спортско, рокерски...али знам некогаш и да се доерам за исккачање на некое битно место...лол
сакам едноставни работи...увек сум широки карирани или било какви панталони со некоја едноставна маичка и црни патики

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom