Каков е вашиот стил ?

do pred da trgnam na fax mi bese posportski sk8 patice bluzonce farmerce...sea nekako poseriozen mi e,stiklica,baletanka,pantaloni,poelegentni bluzi..so bi rekle drugarkive.."KO TETKA SI":toe: bitno ubavo si se osekam so i da nosam :pipi:

воглавно спортски најудобно ми е во патичињата али некогаш мора и елегантно да покажам нога на штикла:pos2:

Farmerki ( siroki ) Bluzoni Kosarkarski dresovi Hip Hop Style i majci do kolenata

Pa za na skolo farmerki i nekoja ubava maicka taka neso i beli paticinja a za navecer zavisi moze i poelegantno so stiklicki ama moze pak i nesto po opusteno, zavisi kade se izleguva

Искрена да бидам, ми се смена некако стилот во последно време.
Порано бев по-хипи, по на Марк Џејкобс мавав, сега не знам како,интуитивно изгледа,поќе на Шанел :pipi:
Глам,глам-рок :)))

96gtwg.jpg

107pcoj.png
aymzcm.jpg

eamkhd.jpg

11v73mr.png
icsj8g.gif

1r83es.jpg
4r40hg.jpg

Па баш вака си ангече :)

мојот стил вака нешто најчесто со фамерки маичка и дукс

380-003-G43w.jpg
374-815-G43w.jpg

За тие што ме видоа на собиранката знаат. За тие што не ме видоа прокопајте троа по галеријата :pos:

pa so znam mojot stil e unikaten,poso ni ja neznam kako se oblakam.kao ke stanam sabajle taka.primer ako sum stanala namurtena oblakam pretezno crna i siva kombinacija(grobarka)inace go furam stilot so reggae neso hipik ova ona.gi imam site boi no najveke vo zelena zolta i crvena.

ej pa zaboraiv inace sum sportsko-hipicka tipka,znaci farmerce maica(zela,zolta ili crvena)i tuka obavezno nekoja sarena marama i sareni obetki.i paticinja sk8erski.heheheh

Сакам нажни, женски работички кои ја прават девојката по женствена. Чат-пат и нешто спортско.

пффф, кога како сум расположен , али вака за секојдневие поише ск8 и хипхоп ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom