Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.023
- Поени од реакции
- 22.935
Дај линк од оваа страница да проверам на неа колку ми е брз нетов.Чоек, врати се една страна наназад и увери се.
Не знам што ќе кажеш на ова
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај линк од оваа страница да проверам на неа колку ми е брз нетов.Чоек, врати се една страна наназад и увери се.
Не знам што ќе кажеш на ова
![]()
Тоа е најинтересното, лимитиран сум на 500, и овие два три дена ми покачија брзина. Ама ок, кога симнувам се движи некаде околу 700 кб/с до мегабајт.WOow е ова е нешто. уште да ми каеш дека си лимитиран и на 500 ден.. тоа ке биде лудница![]()
Дај линк од оваа страница да проверам на неа колку ми е брз нетов.
www.my-speedtest.com
Не знам зошто си помислил дека ти ја накачиле брзината кога сам си напишал дека симнуваш со 700 KBps=6 Mbps. Taa брзина е од јуни 2008.Тоа е најинтересното, лимитиран сум на 500, и овие два три дена ми покачија брзина. Ама ок, кога симнувам се движи некаде околу 700 кб/с до мегабајт.
Код:www.my-speedtest.com
Јаоооооо, човек, јас кажав просек, симнувам и со мегабајт во секунда.Не знам зошто си помислил дека ти ја накачиле брзината кога сам си напишал дека симнуваш со 700 KBps=6 Mbps. Taa брзина е од јуни 2008.
Јаоооооо, човек, јас кажав просек, симнувам и со мегабајт во секунда.
Не сакам да навлегувам во детали. Си имам јас причина да кажам зашто ми ја покачиле брзината.

Од Скопје сум..![]()