Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно прашање до телекабелци кога би дошле во Прилеп да се приклучат прилепчани на интернетот што го нуди телекабел разбрав за во ноември дека би се случило тоа ??????

Има некој од Аерордром со проблеми во последниве час-два? Снемува и доаѓа интернет на секој 5 мин. Исто и телевизија снемува на моменти.

abe kakov noemvri osvem ako ne se povrzat so nekoja od postoeckiteKTV Kabelnet ili BoNet >>pa demek tie se TELEKABEL bla/bla>>vprocem taka napravija vo VELES:):pos2:

Изгледа го поебав нешто модемот јас..
Последниве 2 дена брзината ми беше околу мегабит, а сега откако тестирав дали проблемот е во него или во компјутерот - килобит, со 90% загуба на пакети :)
Да видам и ова дали ќе се прати..

торент не мрда повеќе од 30кб. пичка им материна лоповска. ш од шест мегабита нема :@
ај да не спомувам резултати од спидтест :@:@:@

торент не мрда повеќе од 30кб. пичка им материна лоповска. ш од шест мегабита нема :@
vgioh5.png

На ова мислиш??? Ај не зезај, мене на торент ми крева и до 900 кб
За да можеш со торенти да симнуваш треба и други ствари, како и upload...

:S:S Многу е бавен бе ... нели викаа дека 4036/512 ? што толку слаб ...

адслот лета ... Еве јас на торент ако има многу хостови донлодирам со 415 кб/с ... не ми стои скрееншотот иначе ќе ви ја покажев ... А лагаф да го менам и да ставам телекабел ама чим е бавен ништо изгледа ...

:S:S Многу е бавен бе ... нели викаа дека 4036/512 ? што толку слаб ...

адслот лета ... Еве јас на торент ако има многу хостови донлодирам со 415 кб/с ... не ми стои скрееншотот иначе ќе ви ја покажев ... А лагаф да го менам и да ставам телекабел ама чим е бавен ништо изгледа ...
415 кб/с???
Јас имам слики со 750-800 кб/с од Телекабел уште од пред некој месец.

vgioh5.png

Ова од сношти :pos:
Стварно лажат, треба малце да почнат да лажат и за upload брзината не е фер вака :)

najtapa net ima telekabel deneska e 1vi treba da go resetiraat, ocekuvas bolje brzina i dzabe epten e tapa edvaj 1 mega kreva

Леле, па сто пати ли треба да ги постирам сликите од брзината што ја имав сабајле???
Види која брзина ја имав, еден пост над тебе.

Ти да не не си на Телекабел?

Жалам за Телекабел добро почнаа ама тешко со новите пакети и брзини се исцеди линкот према Интернет,кај некои нема загуби ама кај повеќето луѓе се забележува значителна загуба.

Ќе морам да се префрлам на АДСЛ ,да се надеваме на подобри времиња за кабелските оператори,штета голема штета.Ама и ова е скап бизнис нели:toe:

Им се јавив неколку пати во подршка кутрите не знаат да ми помогнат.

Со среќа....................

Жалам за Телекабел добро почнаа ама тешко со новите пакети и брзини се исцеди линкот према Интернет,кај некои нема загуби ама кај повеќето луѓе се забележува значителна загуба.

Ќе морам да се префрлам на АДСЛ ,да се надеваме на подобри времиња за кабелските оператори,штета голема штета.Ама и ова е скап бизнис нели:toe:

Им се јавив неколку пати во подршка кутрите не знаат да ми помогнат.

Со среќа....................

Незнам кај тебе зошто е така но кај мене воопшто нема проблеми ,све је ко што треба да биде.. од сајт иде до 780кб/с ,торентите летаат..све је ок,немам прекини воопшто..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom