Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama garant nesto imaat menjano, eve primer ne raboti linkot za proverka na trafik, gleam stavile link za proverka na soobrakjaj na www.telekabel.net.mk ama i toj ne raboti u momentov.Гижо напиша:кај мене у аеродром нема ништо
Ama garant nesto imaat menjano, eve primer ne raboti linkot za proverka na trafik, gleam stavile link za proverka na soobrakjaj na www.telekabel.net.mk ama i toj ne raboti u momentov.
Pravev speed test na www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp
i se kaci do 290Kbps, pak e bolje od 256.
Stalingrad напиша:Имам јас компјутер, не е којзнае што, скоро цел е менуван, ама УСБ приклучоците ми се останати старите 1.1 (со стикот што го имам трансферот на податоци иде нешто поспоро отклку кај УСБ 2.0) , па дали треба да ставам мрежна карта во случај да има некакви проблеми со старите УСБ. Ок, ако имате уште нешто да ми дообјасните пишете ми. Стабилна ли е брзината, паѓа ли често интернетот (прашувам за тој во Скопје), дали за 1500 навистина си неограничен во трансферот или по минувањето на однапред „поставен лимит“ брзината опаѓа? и .т. н....
vardarce напиша:На мрежна карта се приклучуваат модемите, не е проблем и да немаш ќе си купиш една за 350 денари.
Петар-МКД напиша:Се приклучуваат и на јуесбе. Мојот е приклучен ја јуесбе.
vardarce напиша:Епа ај со здравје да си користите јавни ИП адреси, сеа ќе можеш да си подигнеш веб сервер локално на твојата машина.