Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Internetot e super,do 3GB download odi brzo(60 KB/s),a nad toa se namaluva duplo ama samo download-ot,inace internetot si odi super!Acid напиша:Денес им ѕврцнав во Телекабел и во петок веќе би требало да имам од нивниот кабловски интернет. Какви ви се досегашните искуства со Телекабел? Кога викам Телекабел, мислам на нивниот интернет, а не на тој од Оннет.
Слушнав неколку критики, како и пофални зборови. Пофалните преовладуваа.
И уште нешто, велам дека Телекабел е подобар избор затоа што како што разбрав, ако го надминеш лимитот конекцијата се намалува од 512к на 256к, а не како на Оннет - на 64к.
Dimitarc напиша:Да, ама на 512к на телекабел ке се чуствуваш исто како на он нет со 64, барем такво беше искуството на другар ми. Затоа сега мака мачи. Вика дека е подобро, ама кај мене е далеку подобро!
vardarce напиша:Димитар јас бев пред неколку дена кај братучед ми, он има од Телекабел (Неотел) и иако беше намалена брзината на 256kbps доста добро одеше. Најверојатно не можев да ги забележам недостатоците во рок од еден ден.
Acid напиша:Кажете ми..
На Оннет лимитот беше 6 гига, колку е на Телекабел?
На оннет е 6 гига, не 3.moTaro напиша:На оннет лимитот е 3Гб....
Незнам колку е на Телекабел.
Цел живот сум на Оннет, не ми кажувај.moTaro напиша:Абе 3Гб е лимит. Ти незнаеш ни за ОнНет за телекабел ќе прашувал.
Ти се кладам у администраторски пасворд, ако се правиш толку сигурен за лимитот на ОнНет!
На истиот оннет сме, преку телекабел, така?Прво, ја незнам на кој оннет си ти