Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Инаку, еве и официјална потврда од техничка поддршка:
512Kbps download / 64Kbps upload
На 3 GB се ограничува p2p, на 6 GB се намалува брзината на 64Kbps
1500 МКД Месечно
Гижо напиша:а што значи тоа ако поминеш 3 гига p2p не постои, кај мене е надминат и 6 гига ама п2п па работи
Dimitarc напиша:Друже, за интернетот на братучед ти зборам! Сега им се подобрил, нели го дели он со наум! Јас кога бев пред 1 месец беше ужасно лошо! Но сепак, сега се подобри. Јас сум фан на он.нет, нормално дека јас имам!
Јасно ми е, ама мене муабетот ми беше за Телекабел, не за Оннет. :wink:P.Overdrive напиша:Бреј, за глупости се испокаравте..
Лимитот на ОнНет е 6GB, не 3, од проста причина што p2p != download. Да, после 3ГБ не работи p2p (работи торент), ама можеш да симнуваш колку сакаш друго.
Упм, и лимитот излезе релативна работа. Ако за некој download е само p2p, тогаш да - лимитот почнува од 3GB. За сите други - 6GB.
Гудбај (=
___________________________LisaRowe напиша:и јас, после долго заебавање со оннет, решив да се ставам на кабловскиот на телекабел. бев таму, потпишавме договор, ме приклучија, ама има еден проблем... оннет не ме дава!!!! и не, не се заебавам - испадна дека не можело туку така да се исклучиш од оннет. мораме да чекаме некое време да напраеле не знам што... БЉАК!!! а баш бев на сред симнување...
______________________________Dimitarc напиша:друже лажеш е тежок збор.....