CT напиша:
.. kakva vrska ima ova so VISTINSKATA? Ti pet puti mozhesh da ja pobarash za zhena, i site pet puti da se soglasi.. no da ne e vistinskata.
Nikogash ne bi mozhel da znaesh deka e vistinskata.. ne se lazhete lugje!
Каква врска
нема ова со вистинската? Има секаква врска.
Не - може
ти „пет пути” да ја побараш, но да не е вистинската.
Јас ќе ја побарам кога ќе знам дека е д уан. Ама нели, не беше темата за тоа „кога ќе ја побарате за жена”, туку „кога ќе знаете дека е вистинската”. Јас одговорив на ова прашање, па ме чуди што е тука нејасно и што те буни? Нешто погрешно да не протолкува во моето писание?
CT напиша:
Malku treba za da smenish mislenje shto go imash, a ako dojde do menjanje na mislenje, ke treba da rasipuvate vrski i chuda, zatoa nemoj tolku plitko da razmisluvash i se ke bide vo red..
Благодарам за поучните зборови, о љубовен гуру.
Нормално дека многу малку треба за човек да го смени своето мислење, па затоа
не би избрзал со заклучокот (еве, како Долфин на пример) дека некоја девојка е „вистинска за мене” - затоа што разочарувањето може да биде големо. Со жалење морам да кажам дека изборот за вистинската девојка е малку покомплициран од...
Dolphin напиша:
...знам бидејќи првпат сакам ќерка ми да има особини исти како особата во која што сум заљубен.
Може ќе звучи како некој од оние „глупи” туторијали, но:
Пред се треба да знаеш дека љубовта е вистинска, а не само привремена еуфорија. Мора да го имаш она прекрасно чувство дека твојата љубов е возвратена. Монотонијата исто така може да ја уништи и навидум најперфектната врска - битно е да си сигурен дека вашата врска нема никогаш да биде монотона. Сомнежите водат кон пропаст, па затоа мора да имате целосна доверба еден во друг. Кај „вистинските” (било да се жени или мажи) не постојат тајни. За срам - да не зборам. Вистинската девојка е онаа што не се срами да ждригне (или прдне) пред тебе. Ако се воздржува од извршување на природните потреби пред тебе - што да кажеме за другите работи? :wink:
Сексот е доста пресуден. Мора да биде интересен, разновиден, тантричен (чао Скорпио :wink

, да ве исполнува и со нетрпение да го очекувате наредниот пат и двајцата.
И нормално дека ова не е се'. Не би сакал да продолжувам понатаму затоа што има
многу повеќе од она што го напишав и што базата на форумов може да го поддржи, а и не е баш лесно да се опише „вистинската” на секого.
Секој на свој начин ја чувстува и си ја дефинира како сака...
Јас, се надевам дека нема да погрешам. :wink: