Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zoshto ne se stremime kon toa da si go podobrime ZHIVOTOT TUKA- KAKO DA DOPRINESEME, SO SHTO...., a ne samo im naogjame mani na drugite , a sebesi ne se gledame
DOSTA VEKJE SO TOA- :smir:
Sichki znaeme kak gi izdrjavte blokadite i kak gi reshihte konfliktite !!Подобро ама како кој. Нас така ни го спакуваа, има едни хиени доле јужно, па има едни хиени во ЕУ, па имеме едни “браќа“... па дома едни други и трети. Инаку Бугарија и сега е поим за сиромаштија, но и духовна пред се. Не е сјајно во Бугарија, верувај. И не мора да ми враќаш пост, патувам и гледам како е кај нив. Затоа и пишувам на темава. Јебига, со сите блокади и конфликти кои ги издржавме тие требаа да бидат светлосни години напред. Тоа многу зборува...........
Не викам дека напредувале ко што треба,но барем се мрда.Овде е стагнација,времето е застанато во секој поглед(освен што имаме понови мобилни и комплутери) ко од пред 10 години.Подобро ама како кој. Нас така ни го спакуваа, има едни хиени доле јужно, па има едни хиени во ЕУ, па имеме едни “браќа“... па дома едни други и трети. Инаку Бугарија и сега е поим за сиромаштија, но и духовна пред се. Не е сјајно во Бугарија, верувај. И не мора да ми враќаш пост, патувам и гледам како е кај нив. Затоа и пишувам на темава. Јебига, со сите блокади и конфликти кои ги издржавме тие требаа да бидат светлосни години напред. Тоа многу зборува...........
:pos2:Како израз на благодарнот кон градската структура на партијата ГЕРБ од град Русе затоа што и дале пари за операција на очите, поетесата и доктор по филолошки науки, Венета Бакалова, отпечатила стихосбирка на сакрална лирика, наречена “Звездата от Витлеем.
Bugarite ,obicnite lugje ke gladuvaat, samo za da moze Bugarija da se nosi so EU obvrskite za BDP deficitot. LOL
EU slaves ;-)))))))))
Инаку Бугарија и сега е поим за сиромаштија, но и духовна пред се. Не е сјајно во Бугарија, верувај. И не мора да ми враќаш пост, патувам и гледам како е кај нив. Затоа и пишувам на темава...
Леле ретро слика :pos2:
Комунистички декор, џгуљави морначиња, букет за на гробишта и претседател не од ова време.
Леле ретро слика :pos2:
Комунистички декор, џгуљави морначиња, букет за на гробишта и претседател не од ова време.