- Член од
- 6 ноември 2010
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 9
Super fala ti mnoguМоже да се најде доколку ја бараат. Но во формуларот за крвна слика не стои ТХЦТака да уживај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Super fala ti mnoguМоже да се најде доколку ја бараат. Но во формуларот за крвна слика не стои ТХЦТака да уживај.
Канабисот не се состои само од ТХЦ!
Погледни му барем 2-3 емисии и ќе ти ги наброи сите кои имаат најголем процент на ТХЦ.Ако може едно прашање до вас момци, мислам дека оваа е правата тема. Која сорта, тип како ли се дели не знам; марихуана содржи доволно добар процент третрахх..., онаа состојка ТХЦ што можда го намалува ракот на бели дробови? Под кое име да барам на нет?
А докторе, колку има pH желудникот, нормално?По нездраво е да пиеш кока-кола него марихуана да се пуши.. Кокаколата има вредност pH вредност од 2.7 и е јако кислелинска а ја сум надуван..
Добро, цитирај научно истражување кое вели дека канабисот лечи рак.А да оставите некој кој е покомпетентен и поелоквентен да говори за лековитите дејства на канабисот, може?
...
Еден куп видеа имам постирно на темава, и еден куп научни цитати, експерименти, лабораториски истражувања...Добро, цитирај научно истражување кое вели дека канабисот лечи рак.
Канабисот не лечи рак, ама ако гледаш така, лек за рак нема.Добро, цитирај научно истражување кое вели дека канабисот лечи рак.