Wannabemceez
Welcome to my WORLD!
- Член од
- 17 јули 2007
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 20
Море никогаш не се дрогирајте оти никој не видел корист од дрогирање...Можеш само болести да закачиш и да си го е*иш здравјето ништо поќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da peer sasim e normalno toa.pod dejstvo na marihuana tesko mozes da rassuduvas so e pravilno a so ne i + ti paga sovesta na ponisko nivo.imase desavka vo gevgelija u 2007 eden decko imase ispuseno nekolku dzointa i napravi tepacka i mu skoknaa poveke od so ocekuval i izvadi noz i eden go zabode u noga a drugiot ednas u noga a vtor pat u u stomak i mu ja skina arterijata pa edvaj se izvlece.e sea prasanje mi e dali ke imase gs deckoto da go naprai toa ako bese pri zdrava sves?
Како што кажаа претходно, ножот сигурно не му пораснал во џеб додека дувал, типот од претходно сигурно си бил настран и очекувал таква работа, згора на тоа марихуаната влијае доста на меморијата така да чим му текнало на ножот во сред тепачка и што да направи со него алал да му е : )) Типот сигурно бил општо агресивен човек, деликвент, така да марихуаната не го направила он да изврши таков акт, марихуаната не го менува карактерот на човекот, типот чим излегол со нож од дома сигурно планирал да го искористи за нешто. Да стварно може да убиеш човек под дејство на марихуана али можеш да убиеш човек и на скрос трезно, многу се помали шансите да го направиш тоа надуван зошто најмногу од се ќе те мрзи да мрднеш не па да извршиш убиствоДо сите што не пушат, ако се двоумите, не пушете, ако стварно сакате да пробате пробајте во добро друштво и ако мислите дека ако пушите ќе бидете кул или „шема“ нема да трае долго и кратко после тоа ќе бидете предмет на исмејување, а до тие што пушат, пушете умерено, било што дали алкохол или марихуана штетите нема да се осетат додека се конзумираат умерено и ако имате тестови/испити или некаде каде што треба да го користите мозокот не правете било што од овие две во тој период за да го искористите максималниот капацитет.
hak za boldiranovo znaci ipak i ti mislis deka faka mesto
.ok dovolno bese. PS kao so gleam nekoi na forumov stvarno se naelektriziraa koa kazav nesto loso za mara, aj izvinete ako navrediv nekoj ili necie hobi.
Добро дали знаете колку лоши примери сте за младите форумџии.
А да не правиме муабет за марата која се дила по градов, во најголем дел од случаите какво ли се не ѓубре ставаат освен самта марихуана внатре.
i koga ce sletas...op jovo na novo.....kratko beganje od realnosta![]()
Не е никотин ја ко што знам, овие средства за одвикнување ко мастики и фластери со никотин се, од катранот се добива рак .Епа треба да се легализира баш за да не пушиме тревка со син камен и хорс прскана или па со некој отров за глувци.. Па ќе биде 50% сигурно помалце штетна од сега.
А инаку си посамоуверен и посигурен знаеш зашо? Зашо не се замараш со ништо.
А тоа за 50% катран појше од цигарите незнам ама не ми звучи реално баш.. Али добро сепак.. Не е никотинот она најштетното во цигарите? :wink: