Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
sekoj ima period vo zivotot ...koga se glupira za da bide primeten vo okolinata....e sega toj period kaj nekoj ne ni pocnuva....kaj nekoj kratko trae....a na nekoj im stanuva zivotno moto

абе дека има штетни последици има и факт е дека лошо влијае на мозокот ама и со цигарите е исто. марихуана имам пробано 2 пати и не е ништо по разчично од пушење цигари ама цигарите се барем по евтини!

А шо корист од мариуаната ?
Те прави попаметен, поубав?
Марихуаната и дрогата се само изговор на медиократските деца кои со нешто сакаат да се истакнат. “Брат ја се дрогирам оти ми е тежок живоото, брат, се е сивило наоколу и не мом да напишам песничка ако не се здрвам со дрога...“ А детето има 16 години и живее на грбо на родителите. Или ќе глуми некој несфатен уметник дрогаш во друштвото со надеж дека некоја ќе му даи на таа финта.
“поо брат ко ќе исчурам еден џоинт да видиш песната како поинаку ја доживувам...“
Децата сушат треви пушат и се прат ненормални (а да ги прашаш зошто не ќе знат ни самите да одговорат).

Let3 aj vidi gi iskustvata na holandija koja ja legalizirase marihuanata pa potoa brojot na korisnici naglo se zgolemi a potoa opadna i si ostanaa onie 'fiksnite' i so doagaat narko-turisti od cel svet inaku tocno e deka e STETNA i toa nikoj ne go negira ama mislam alkoholot po cedarlija da e i kako takov deka vlece golemi socijalni trosoci a inaku marihuanata ne e problem tuku problem e toa sto barem nekoi 70%(ako ne i poveke)od marihuanata kese prenesat na poteski drogi(da ne zboruvam za socijalnite trosoci od ovie-pa ednas na televizija gledav-mislam bese od kumanovo pacientot i go prasuvaat novinarive 'kolku vreme si na metadon-odgovori sedum godini..a toa e trosok i baska osteten crn drob-STETA)

eve vidi deka brojot vo holandija sepak e najnizok

Attachments

• 24921301.jpg
    24921301.jpg
    19,9 KB · Прегледи: 98
Ај вака да прашам нешто..
Ако пушиш дрога си наркоман така? А ако си навлечен на хероин што си?

Тогаш си добитник на карта за во еден правец..Неповратна. :helou:

Тогаш си добитник на карта за во еден правец..Неповратна. :helou:

apsolutno sreken pat vo nepovrat ili vo najdobra opcija ti ide erektilna disfunkcija i poremetenost 100 na saat posebno za onie so jadat tabli ko bonbona a ovie na teski opijati posebno tie so igraat heroin hero(ko na south park) epa nikogas ne go fakaat zmejot non-stop im bega...abre toa ti e zDRAV PRAV izlevas RETARDIRAN marihuanata ne e problem ama poteskite drogi se i TE kako problem

Само затоа што Америка во минатиот век ја прогласи за нелегална и затоа што тераа ненормална пропаганда за забрана на марихуана, не значи дека е штетна. Почнаа таму филмови да даваат како под марихуана можеш да убиеш човек, како таа е штетна, како таа станува зависна и тера кон потешки дроги и ајде ШТЕТНА била. :toe:

da peer sasim e normalno toa.pod dejstvo na marihuana tesko mozes da rassuduvas so e pravilno a so ne i + ti paga sovesta na ponisko nivo.imase desavka vo gevgelija u 2007 eden decko imase ispuseno nekolku dzointa i napravi tepacka i mu skoknaa poveke od so ocekuval i izvadi noz i eden go zabode u noga a drugiot ednas u noga a vtor pat u u stomak i mu ja skina arterijata pa edvaj se izvlece.e sea prasanje mi e dali ke imase gs deckoto da go naprai toa ako bese pri zdrava sves?

da peer sasim e normalno toa.pod dejstvo na marihuana tesko mozes da rassuduvas so e pravilno a so ne i + ti paga sovesta na ponisko nivo.imase desavka vo gevgelija u 2007 eden decko imase ispuseno nekolku dzointa i napravi tepacka i mu skoknaa poveke od so ocekuval i izvadi noz i eden go zabode u noga a drugiot ednas u noga a vtor pat u u stomak i mu ja skina arterijata pa edvaj se izvlece.e sea prasanje mi e dali ke imase gs deckoto da go naprai toa ako bese pri zdrava sves?

Ај побарај да видиш колку луѓе извршиле напада во алкохолизирана состојба а колку под дејство на марихуана. Види глупа работа што ми кажа за дечкото што ги избодел. ХАХАХАХХА. Значи они го нападнале така ? А да бил трезен, не би направил така а ? Ножот тогаш за амајлија го користи ? :pos2:

:pos2::pos2:
Под дејство на марихуана,можеш да расудуваш.И повеќе си искулиран,него ли агресивен..А агресивни луѓе имало и ќе има,и не мора да земат некоја дрога за да направат тепачки и да извадат ножеви...И под ова што објаснав не значи дека ја подржувам марихуаната,но кога се даваат некои информации барем да бидат поверодостојни,а не до толку да се филмаме...Може негативно дејство има кај некои,како на пример да ти се лоши и сл.,ама да си агресивен no way..

:pos2::pos2:
Под дејство на марихуана,можеш да расудуваш.И повеќе си искулиран,него ли агресивен..А агресивни луѓе имало и ќе има,и не мора да земат некоја дрога за да направат тепачки и да извадат ножеви...И под ова што објаснав не значи дека ја подржувам марихуаната,но кога се даваат некои информации барем да бидат поверодостојни,а не до толку да се филмаме...Може негативно дејство има кај некои,како на пример да ти се лоши и сл.,ама да си агресивен no way..
Да си агресивен yes way итекако :icon_lol:.

Ај побарај да видиш колку луѓе извршиле напада во алкохолизирана состојба а колку под дејство на марихуана. Види глупа работа што ми кажа за дечкото што ги избодел. ХАХАХАХХА. Значи они го нападнале така ? А да бил трезен, не би направил така а ? Ножот тогаш за амајлија го користи ? :pos2:
ne mi vadi zborovi od usta.ti rekov deka TOJ napravil tepacka.i ne negirav ddeka alkoholot e bezopasen nego samo ti posociv na toa deka i od marihuanata moze da ima posledici na taa tema i deka ona Почнаа таму филмови да даваат како под марихуана можеш да убиеш човек drzi voda i ne e kazano tuku taka

Да, може да е агресивен некој на ганџа.. Ако праел кока предходно.
А иначе ти ако сакаш да напрајш фајт и на 2 пакетчиња дијазепам ќе напрајш.. Ганџата не те прај агресивен! Тоест од дрога само коката тера на агресии.. Ти неможеш за џанкер на роба да кажеш агресивен пошо е у стонови а камоли за тревопушач.. Ај пред да кажете нешо пробајте и видете или бар ПРОЧИТАЈТЕ!

Почнаа таму филмови да даваат како под марихуана можеш да убиеш човек drzi voda i ne e kazano tuku taka

Јас ти гарантирам со живот дека не е така. Протарашкај малце по историја и прочитај за Марихуаната и за тоа како станала таа нелегална. Како почеток прочитај малце за Harry Jacob Anslinger.
Ако те мрзи ова да го правиш, чачни малце G па пиши тука. :)

е брее да фрли чоек овде една бомба ќе ја остаи македонија без стручњаци за дрога.
Деца , остајте дрогите, вие сте уште млади и растете и се развивате, то ќе ви шкоди во овој период на живото. Дрогирајте се ко ќе потпораснете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom