Мистичен
Човек
Не е наркоман, али има перспектива!dajdo напиша:znachi 90% od forumof se narkomani a dani :raz: nemislam ja taka nemoesh da kazesh deka nekoj sho pushi ednash nedelno grass e narkoman

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е наркоман, али има перспектива!dajdo напиша:znachi 90% od forumof se narkomani a dani :raz: nemislam ja taka nemoesh da kazesh deka nekoj sho pushi ednash nedelno grass e narkoman
vidi epten ti drzi ova ozbilno ali zavisi sepak do karakterot mnogu mislam ako ushe go ima ali eve ja znam po mene merak si imam si pushkam ednash nedelno ali ne fala neidam ponatamu mi ponudile i se sum gledal pred mene ali ne falaМистичен напиша:Не е наркоман, али има перспектива!![]()
StormAngel напиша:дајдо, ич не ти е јасно
Дани сака да се вади за тоа што еднаш пробала грас и и било гадно.
Тоа е цел муабет.![]()
dajdo напиша:vidi epten ti drzi ova ozbilno ali zavisi sepak do karakterot mnogu mislam ako ushe go ima ali eve ja znam po mene merak si imam si pushkam ednash nedelno ali ne fala neidam ponatamu mi ponudile i se sum gledal pred mene ali ne fala
mene grassot me olabavua koa sakam da kuliram so drugarite da se posmeeeme i podruzime ne e nekoja golema rabota grassot ako konzumirash ne si narkoman ali kako sho reche mistik imahs golema perspektiva da stanesh ja sepak tvrdam deka bob marley ne e narkoman ako zimal samo grass samo sho chovekot nezimal samo grass kujznae sho se praelDani^^^ напиша:Абе ние пораснавме заедно?Затоа ти толку знаеш за менееее сеа сфаќам јас...
Не се вадам јас за ништо , али ако за тебе човек што зема редовно марихуана не е наркоман онда ќе ти кажам - епа и Боб Марли цел живот дуваше па не беше наркоман ебате...
Има толку многу убави работи у животот вие времето и мозокот го трошите на мара...незнам што да кажам..
StormAngel напиша:Значи како ти успеваш да вадиш муабети од контекст, бог да чува.
Јас алудирав на тоа дека ти барем еднаш си дувала Мара.
Ти биди праведна и речи ми дека не е така, па ондак ја ќе повлечам се што сум рекол.![]()
StormAngel напиша:Дани=Наркоманка
![]()
Колумнава?Ја не глеам колумна нигде ама ај знам дека за темава збореше..gOJDO напиша:Сметам дека колумнава треба да се прекрсти во "Како влијае марихуанта на здравјето на Dani^^^ и нејзините ставови за наркомаништата"