Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
За навреди да не ти расправам кој кого повеќе навредил, а за аргументи нема ни да се потрудам дека џабе ќе е. Нешто ви докажа моТаро и многу други што ви аргументирале?
Така да ... терајте ...

deka rekov NEMAS VRSKA (za ova tema)....toa ne e navreda tuku (za zal) ziva realnost.......
motaro oke,ama on e od site tie so zborat protiv ediinstveniot so si go kaza stafot i ARGUMENTIRAL a vie ostanatite samo lupetate.......:lud:

LouWeed напиша:
deka rekov NEMAS VRSKA (za ova tema)....toa ne e navreda tuku (za zal) ziva realnost.......
motaro oke,ama on e od site tie so zborat protiv ediinstveniot so si go kaza stafot i ARGUMENTIRAL a vie ostanatite samo lupetate.......:lud:

Моите аргументи би биле ептен лични за да ги искажам тука ... значи не се од книга, или интернет или било што, па затоа се воздржувам ... ете ти ја причината зошто само кажувам колку ми е јасно што е марихуаната и останати дроги (иако ги делите како да се црно и бело, за мене се исти к**), и колку сум против тоа и таквите луѓе. Ако тоа вреѓа некого нека вреѓа, тоа е само чиста вистина ... тоа мислам јас ...

toa sto so protiv ne e vregjanje tuku staf to e oke....no kaza neso drugo so e za mene vreganje.......no barem sega pocna malce da argumentiras....i toa postuvam bez vrska dali pro ili contra..........

Ај сеа да изведеме заклучок.....

Тие шо пафкаат....Нека продолжат да пафкаат до бесвест.....Само нека имаат на ум дека после 20 години пафкање може да се случи да се закашлаат и дури може да се случи нивниот мозок да не биде способен да ја процесира едноставната равенка на постоењето, животот и вселената.........:)

Тие шо не пафкаат......
Можат слободно да продолжат да тролуваат......
И нека не се плашат дека некој ке им коби ако воопшто некоаш земат чајче.....:)

Значи тревата е штетна по здравјето, а книгата е најдобриот пријател на човекот.

нема ништо штетно од 1-2 дувања во месецот, дури влијае позитивно за крвотокот исто како и една чаша црвено вино!

gOJDO напиша:
Значи тревата е штетна по здравјето, а книгата е најдобриот пријател на човекот.

Па можеби кога КОНЕЧНО ќе го сфатиш тоа ќе видиш сосема нова страна на животот...:wink:

Dani^^^ напиша:
Па можеби кога КОНЕЧНО ќе го сфатиш тоа ќе видиш сосема нова страна на животот...:wink:
Однапред знам дека залудни се сите дискусии водени со тебе и дека не вреди да ти објаснувам. Не ме сваќај погрешно, не цвикам. Можам да се спуштам и да се инаетиме и расправаме, ама некако не сум расположен во моментов. Најди си друга жртва.:se_ molam

П.С. Прочитај ја колумнава и моите постови, а мислењето задржи го за себе

gOJDO напиша:
Однапред знам дека залудни се сите дискусии водени со тебе и дека не вреди да ти објаснувам. Не ме сваќај погрешно, не цвикам. Можам да се спуштам и да се инаетиме и расправаме, ама некако не сум расположен во моментов. Најди си друга жртва.:se_ molam

П.С. Прочитај ја колумнава и моите постови, а мислењето задржи го за себе

За дрога барем со наркомани (пак ќе кажам-за мене се сите наркомани што земаат било каква дрога) јас не се спуштам да дискутирам...
Тоа што ти го напишав беше добронамерен совет за твојот лош цинизам а не почеток на една долга (со тебе) залудна дебата..уживај

Dani^^^ напиша:
За дрога барем со наркомани (пак ќе кажам-за мене се сите наркомани што земаат било каква дрога) јас не се спуштам да дискутирам...

епа.. значи за секс не збориш со тие шо се ебат.. извини, морав.. :icon_roll

Офчар напиша:
епа.. значи за секс не збориш со тие шо се ебат.. извини, морав.. :icon_roll

Сексот у мое време беше природен начин на репродукција и задоволување на природен нагон кај човекот а кај дрогата незнам што има вродено,природно или уште помалце добро за здравјето:raz:

znachi 90% od forumof se narkomani a dani :raz: nemislam ja taka nemoesh da kazesh deka nekoj sho pushi ednash nedelno grass e narkoman

dajdo напиша:
znachi 90% od forumof se narkomani a dani :raz: nemislam ja taka nemoesh da kazesh deka nekoj sho pushi ednash nedelno grass e narkoman

Па не ни мислев на тоа де...мислев на човек што редовно зема марихуана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom