Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
дајдо, ич не ти е јасно
Дани сака да се вади за тоа што еднаш пробала грас и и било гадно.
Тоа е цел муабет. :)

Мистичен напиша:
Не е наркоман, али има перспектива! :-)
vidi epten ti drzi ova ozbilno ali zavisi sepak do karakterot mnogu mislam ako ushe go ima ali eve ja znam po mene merak si imam si pushkam ednash nedelno ali ne fala neidam ponatamu mi ponudile i se sum gledal pred mene ali ne fala

StormAngel напиша:
дајдо, ич не ти е јасно
Дани сака да се вади за тоа што еднаш пробала грас и и било гадно.
Тоа е цел муабет. :)

Абе ние пораснавме заедно?Затоа ти толку знаеш за менееее сеа сфаќам јас...
Не се вадам јас за ништо , али ако за тебе човек што зема редовно марихуана не е наркоман онда ќе ти кажам - епа и Боб Марли цел живот дуваше па не беше наркоман ебате...
Има толку многу убави работи у животот вие времето и мозокот го трошите на мара...незнам што да кажам..

dajdo напиша:
vidi epten ti drzi ova ozbilno ali zavisi sepak do karakterot mnogu mislam ako ushe go ima ali eve ja znam po mene merak si imam si pushkam ednash nedelno ali ne fala neidam ponatamu mi ponudile i se sum gledal pred mene ali ne fala

епа за ова зелено ... уште да намалиш и тоа еднаш неделно и стварно барем во моите очи и во очите на сите што не земаат дрога ќе бидеш 100 пати посилен карактер него сега,не дека тебе треба или ти е галје туку најдобронамерно ти кажувам

Dani^^^ напиша:
Абе ние пораснавме заедно?Затоа ти толку знаеш за менееее сеа сфаќам јас...
Не се вадам јас за ништо , али ако за тебе човек што зема редовно марихуана не е наркоман онда ќе ти кажам - епа и Боб Марли цел живот дуваше па не беше наркоман ебате...
Има толку многу убави работи у животот вие времето и мозокот го трошите на мара...незнам што да кажам..
mene grassot me olabavua koa sakam da kuliram so drugarite da se posmeeeme i podruzime ne e nekoja golema rabota grassot ako konzumirash ne si narkoman ali kako sho reche mistik imahs golema perspektiva da stanesh ja sepak tvrdam deka bob marley ne e narkoman ako zimal samo grass samo sho chovekot nezimal samo grass kujznae sho se prael

Значи како ти успеваш да вадиш муабети од контекст, бог да чува.
Јас алудирав на тоа дека ти барем еднаш си дувала Мара.
Ти биди праведна и речи ми дека не е така, па ондак ја ќе повлечам се што сум рекол. :)

StormAngel напиша:
Значи како ти успеваш да вадиш муабети од контекст, бог да чува.
Јас алудирав на тоа дека ти барем еднаш си дувала Мара.
Ти биди праведна и речи ми дека не е така, па ондак ја ќе повлечам се што сум рекол. :)

Јас ти одговорив на делот дека целиот мој муабет се базира на тоа... да сум пробала,кога сум била помала и понеискусна од сега што сум и кога иако несакав и бев против поради опкружувањето решив само да пробам и без разлика како и да ми е да биде тоа последен пат.. не ми било ни убаво ни лошо ама сум решила дека од тој ден наваму таа грешка (земањето на било каква дрога) нема да ја повторам..

Сметам дека темава треба да се прекрсти во "Како влијае марихуанта на здравјето на Dani^^^ и нејзините ставови за наркомаништата"

smetam deka mnogu ste inaetchiii site

Не е само Дани, ама вие пафкачите сте најгласни пошто вас ве тангира највеќе темата, а сакате да се убедите самите себе дека не ви се десил зајеб! :-)

gOJDO напиша:
Сметам дека колумнава треба да се прекрсти во "Како влијае марихуанта на здравјето на Dani^^^ и нејзините ставови за наркомаништата"
Колумнава?Ја не глеам колумна нигде ама ај знам дека за темава збореше..
Ја пре би - Како влијае марихуаната на здравјето...Па видете го Гојдо чист пример...
И ти реков -иако знам дека немаш друга работа осим да ми реплицираш мене,воздржувај се пошто нели и сам кажа дека е бесцелно,па што бара пак мојот јузер кај тебе у пост?:icon_eek::raz:

На темава....
Како влијае Марата на Здравјето...
Одговарам... Лошо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom