Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
не ми е јасно зошто толку ја напрајвте штетна.
Постојат 100 000 000 други дроги што се поштетни па пак секој ден се кркаат (екстази и сл.).
Ништо не е тревата. Ни че умрите, ни че се пореметите.
Многу ве тепаат паранои

Типичен џанкерски муабет. :pos:

Има милиони статии и научни објаснувања дека е штетна, а ти се најде тука најпаметен да пропагираш користење марихуана.

а докторот шо ги напишал сигорно пробал?
не биди смешен
твое право,јас нишо не пропагирам,само искажувам мое мислење

И цигарите се штетни и алкохоло.. и чадо шо излегува од аусплухо..
Важно е да се кажи дека е штетно... а кој сака нека се убива самиот себе.. никој не треба да му брани... ако имаат лујџето право да се фрлаат од 13токатница овие барем нека си го скрата за 3 години...
Така да Виртуела е во право.. има 500 работи поштетни.. ако некој нејчи никој не го тера да зема

Трава...Оригано... исти курац

Vlad II Draculea напиша:
Трава...Оригано... исти курац
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Туку знајте дека џупците (циганите по ваше) во Прилеп најмногу се дрогираат со боја за бории од пампури :pos::pos::pos:

VirtualA напиша:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Туку знајте дека џупците (циганите по ваше) во Прилеп најмногу се дрогираат со боја за бории од пампури :pos::pos::pos:
Мислиш на бронѕајнето..... хехе..
Проблемо е шо ко че снема пари за лепило се бронѕа...
Шо не излегло од Тризла... Дури и ја:pos::pos:

VirtualA напиша:
а докторот шо ги напишал сигорно пробал?
не биди смешен
твое право,јас нишо не пропагирам,само искажувам мое мислење
Не пробал и затоа станал доктор. Не му се исушил мозокот.

А цигарите ДА, штетни се. Ама не се психотропни како марихуаната. Со цигарите не си играш со мозокот.

Ооо бе пиле мислиш то е причината
Демек глупи не прај
Ако е така зошто мојот АјКју е 186
А дека нема доктори шо не дуваат гадно си се излажал
Сите студенти по медицина, идни доктори, шо праат? мислиш табланет играат стално

Не бе мен, паметни сте вие сите. Вазааааа. :pos:

Него темава е како влијае на здравјето. Ти колку сакаш дроби, ама сепак, штетна е за здравјето.
Се согласуваш?

штетна е ако немаш мера, ама ме чуди шо се запнавте за марихуаната? Оти е дрога? Оти е илегална? незнам
Баче се живо е штетно
Штетно е и многу сонце
Штетно е и многу вода
Не е така?

Acid напиша:
Не бе мен, паметни сте вие сите. Вазааааа. :pos:

Него темава е како влијае на здравјето. Ти колку сакаш дроби, ама сепак, штетна е за здравјето.
Се согласуваш?

KOj Не се согласил со то... нема врска Виртуела сака убо да кажи дека кој сака пуши.. и дека пуша лујџе од сите ранкој...
У опште не разбиран зошто сакаш да излезеш како „во право дека си“..пошто не си.... пуша голем дел од светот.. јас лично познавам женска шо е Др на науки секој ден ја шета цела европа со авиони.. ама Трава си пуши редовно и тоа по 5-6 џоинти...
Работата е шо
и да штети и да не само пушачо си знај како му е

Така е, ама многу вода и многу сонце не си играат со твојот мозок.

Него ме интересира...
Зошто пушите? Бегате од реалноста кога сте „хај” или? Зошто би сакал некој да халуцинира инаку?

Vlad II Draculea напиша:
ж
У опште не разбиран зошто сакаш да излезеш како „во право дека си”..пошто не си.... пуша голем дел од светот.. јас лично познавам женска шо е Др на науки секој ден ја шета цела европа со авиони.. ама Трава си пуши редовно и тоа по 5-6 џоинти...
Работата е шо
и да штети и да не само пушачо си знај како му е
Абе и голем дел од светот убива и силува, ама тоа не е правилно, нели? :icon_roll

Ејјј пеер
Арно ти е тебе.
Не се замарај со нас
Убав ти е животот
Можи и некој година че не надживајш
ПИС

Еве за пример во Холандија е Дозволена па има помал процент на зависници од Америка... ај сега.. ваму не е правилно ваму е правилно...

Зависи како че си сватиш... ама во основа светов иди на ова глупава Демократија... КОј шо сака за него то че си прај... така да непостои правилно неправилно.. Туку само Субјективно... е сега лошо е што сега Објективното не ни постои.. така да секој човек за себе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom