gOJDO
Пациент, неизлечив
- Член од
- 4 јануари 2006
- Мислења
- 1.304
- Поени од реакции
- 20
1. За мене трева спаѓа во категорија на лесни дроги заедно во пакет со цигарите и алкохолот.moTaro напиша:Зашто па ти толку ја застапуваш страната на дрогата и напаѓаш секој што ќе напише поинаку од твоето ебено мислење, а на момент самиот си се истакна дека си бил против тие срања?
2. Јас не ги подржувам и не ги практикувам срањата под 1, т.е. не дувам, не пушам и се пијанам еднаш месечно во просек.
3. Јас сум против дрогите чија употреба вилјае не само на уживателот, но и на средината во која тој живее.
4. Моето ебано мислење се потпира врз факти и аргументи, не врз чаршиски муабети и текстови на интернет од непознати автори.
Точна ти е констатацијата, јас сум не малку, туку многу фрики. Точно е и дека сум голема пичка, но само за некои работи. За мене не се курови тие што имале храброст да запалат џоинт, да се ебат у гз, да украдат или не знам каква "голема" работа да направат.moTaro напиша:Trust me? Ќе речеш!
TRUST ME!!?
FU!
Не треси глупости (ова е исто у твој стил)
Малку си ми фрики. Или си бил пичка па цел живот не си запалил тревка и си ги глеал другарите како се дрогирале па тоа те фасцинирало (оние со 10ка просек, и едни од најбољите фраери на електро па најверојатно и ти си сакал да станеш као нив), и сеа врз база на тоа коментираш. Или си тежок наркоман (џанак) до ден денешен па си ги оправдуваш делата со тоа што се тресеш врз форумскиве никови како травата била ок и како си имал првенци другари и триста курци примери кои што очигледно укажуваат дека да се пуши трава е кул и доблест а не маана?
Бедно е, мизерно е и не е за фалење ова, но таа е вистината, а јас не бегам од неа:
Додека бев во средно на плуќава и приуштив барем 5 кила трева, изедов околу 50 екстази и 15 картони и изшмркав некои 10 грама кока. Се имам бавено и со продажба на ганџа и екстази. Со срањево расчистив кога наполнив 18 и од тогаш до сега не сум чепнал ништо.
Пријателе, се е дрога: кафе, сок, храна, цигари, алкохол, ганџа. Дрога е и мониторот што те зрачи додека го читаш ова. Ти си газда на своето здравје, ти одлучуваш како ќе си го потрошиш. Абсурдно е да дебатираме на теми за ситните задоволства, никому нема да му се променат ставовите и гледиштата. Не за џабе постои латинксата поговорка de gustibus non dispotamus!moTaro напиша:
Дрогата убива, и марихуаната е дрога. Затоа немој да ги залажувате луѓето дека не е штетна!!!
PEACE