Како вие ги негувате вашите усни ?!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Исклучиво со павловичева, лабело неможам многу да користам ми се суши устата.

Labelo nonstop, Nivea ili Rosal sekogas! Najmnogu koristeno mi e ona so med i mleko a za zimski period si go miluvam cokoladnoto! Isto i edno svetlo plavo od Nivea za podobra hidratacija!
A tie so svetki, sjaevi pretty girl ili sto ti ja znam ne me bendisuvaat ama ic!
Ete taka:pipi:

Eagle, така баш се „разболуваат“ усните. :)
Од многу бакнежи, слатки лигавења, грицкања устава ми станува решето и тука улетува Росал Лип Балм да ме спаси од слатката мака. :icon_lol:

Лабело си употребувам секојдневно, посебно зимно време, а најубави и најефикасни ми се лабелата на росал:helou:

сјаевите ми се фетиш ... обожавам кога устата ми е убаво негувана...:smir:

Лабело (Нивеа или од Авон), сјај, некогаш ретко и кармин :)
А кога ми е ептен крш, гроздова мрсна една :) Ја ставам навечер и утредента ко нова :)

Користам лабело. Веќе 5 години по ред користам Росал Боровинка. Во екстремни случаи, кои ги спомна БигКис вечерта ставам бекутан, утринскиот ефект е феноменален, не само на изглед.

росал росал и само росал што се однесува на лабело, ми се допагаат дека се по мрснички за разлика од нивеата... до душа имам едно лабело од нивеа низ дома и бидејки е со седефасто розе боја го користам како карминче од време на време бидејки имам полна уста и вистински кармин ми делува некако нападно (лично по мој вкус) :pipi: и мора да кажам сјаевите на макс фактор права ствар.. 500 денари цела вечер убави усни а и ке ви седи во ташничка со месеци:pipi:

Богами никако.
Имам 2-3 лабела, едното Labello - Velvet rose, едното некое германско ради пакувањето (црно-бело :pos: ) купено, и третото шо едвај се сетив кое беше е нивеа најобично,хидра.:pipi:

So labelce od vanila na avon i si go lizam blagicko mi e toa mi e najubavko ama naskoro nema da mi treba labelo lalalaa:salut:

Користам лабело од Росал - Прити грл исклучиво и пред спиење ставам павловичева па устето ми е нежно :pipi:

Eve vi den mnogu ednostaven i eftin piling za usni,isklucivo za vo domasni uslovi:)
Ako piete tursko kafe namackajte gi usnite so malku talog,ostavete da postoi 2-3 miniti i istrijajte gi.Posle ova stvarno se meki i mazni,isprobano e.:smir:

Сјаеви или било што од пазар не купувам .. Иначе добри се сјаевите и лабелата од Nivea , Oriflame , Avon а и неодмана си купив сјајче од Kara .. И никад не ми било жал да давам пари на сјаеви и лабела :pipi:

користам Antiseptic. Camomile.
Длабински ги негува усните, ја одржува влажноста на клетките и ги штити усните од штетните влијанија на надворешната средина. Маслото од камилица делува антисептички и антибактериски a во комбинација со витамин ACE, регенеративно и стимулирачки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom