Како ви се допаѓа бугарската музика?

• Креатор на темата Креатор на темата Godfather
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku makedoncite ja slusaat bugarskata muzika

• Вкупно гласачи
    298
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe sto ima za toa bugarskta da se zbori vise, dokazano odamna e deka turbo folkot i site, slicni muziki na nego se sranje , ebeno na nekoj nacin gi praat lugeto pri-glupi i fucking zaebani.
Posleden pozdrav, svestete se...veke!

Аз пак отбелјазвам, правите грешни изводи за б'лгарската музика, заштото имате само Планета. По Планета има само силикон, нјама Рап, нјама Рок, нјама Естрада. В Б'лгарија тази телевизија се гледа само от нискообразованите хора и циганите.:nesum:

Којто е слушал Спенс, Марија Илиева, Устата, Д2, БТР и т.н. знае какво е хубава музика. Пак казвам, дано един ден по кабелните ТВ в Македонија пуснат ММ.:tv:

Поздрави :smir:

Аз пак отбелјазвам, правите грешни изводи за б'лгарската музика, заштото имате само Планета. По Планета има само силикон, нјама Рап, нјама Рок, нјама Естрада. В Б'лгарија тази телевизија се гледа само от нискообразованите хора и циганите.:nesum:

Којто е слушал Спенс, Марија Илиева, Устата, Д2, БТР и т.н. знае какво е хубава музика. Пак казвам, дано един ден по кабелните ТВ в Македонија пуснат ММ.:tv:

Поздрави :smir:

Прав е човеков има повеќе во Бугарија од Планета и Фен Тв sd Еве би ги издвоил Апсурд добра група се интересни текстови и ако може Никсоне да дадеш некој линк да симнам од нив нешто :smir:-еве ти цвеќе

mkdzname.gif

A ова е Република Македонија :)

Немам намера да трошам струја, и да го арчам телевизорот на нешто што е направено во стил копи- пејст од други песни и изведувачи, а и како второ не сум лезбејка да ми течат лиги по силиконски "убавици".

bugarska muzika??!!...nikogas!

mozebi nekogas ke slusnam....ama kako moite sto slusat non-stop?!...NIKOGAS! i sakam da kazam deka ne treba da gi kradat MAKEDONSKITE pesni:kajg:MAKEDONIJA.jpg

pesni
mkdzname.gif

A ова е Република Македонија :)

Немам намера да трошам струја, и да го арчам телевизорот на нешто што е направено во стил копи- пејст од други песни и изведувачи, а и како второ не сум лезбејка да ми течат лиги по силиконски "убавици".
samo taka u pravo si!samo gi kradat pesnite!!samo MAKEDONSKI Pesni!!:)

Bugarskata muzika e najdobra i alal da im e na tie prekresni pejaci i pejacki! Super pejat i super se pesnite!
Bravo televizia Planeta i producentska kuka Payner ne 10 da slavite uste 100 godini od vaseto postoenje!!!!

Kako prvo nemojte da zborite gluposti, prvo slusnete go tekstot na pesnata pa posle zboruvajte a i nemojte da ja spomenuvate bugarskata muzika so srpskana Ve molam! I uste nesto.....i da imaat nekoi silikoni-pa sto, podobro toa odkolku drogiranje,alkoholizam itn kako na primer pejackite od MTV!!! Bljak!

tishinata
GERGANA-Karma
Tatiana-Ti moja sydba
Gloria-Belite manastiri

Катастрофална е бугарската музика, кој како сака нека каже! Дури и го немам тој програмот како се викаше бугарски, ,,Планета’’ изгледа беше.
И во право сте, само копи пејст прават :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom