G e G o-junior
Killing Loneliness
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 305
- Поени од реакции
- 4
Во тие спотови нема нишо само силикони 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Как по единствената б'лгарска музикална телевизија, којато се изл'чва в Македонија, правите цјалостно заклјучение за музиката от Б'лгарија? Пак казвам, да ви пуснат ММ да видите какво е хубава б'лгарска музика. А и междудругото, от пријатели знам, че е имало опити в Скопие да се спре Планета и да се пусне ММ (к'дето чалга нјама), но поради многото протести и голјамото т'рсене е в'рната Планета. Как хем никој не гледа Планета, хем има голјамо т'рсене?
Се согласувам со тебе,И мене не ми е јасно само зошто стално кога ќе се спомене БГ или ЈУ музика даваат луѓево вакви одговори.А не дека и другиве (од Планета и Фен или Балканика )не се убави туку сигурно тоа го викаат зошто не пробуваат да ги разберат.имам слушано ; дони + некој ( незнам како се викаше ) ама беше добро онака пријатно за слушање - ју - кеда ( интересни - СКА _мислам беа ) ЛА ( две девојки ) - слатки ...
а тоа да се сопре планета е и добро и лошо :
-добро ако пуштат ММ - кој јавно е поквалитетна од планетата ...
-лошо ке остане пинк - па ... бетер ( на планета подобри спотови им прават ):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
...
Как по единствената б'лгарска музикална телевизија, којато се изл'чва в Македонија, правите цјалостно заклјучение за музиката от Б'лгарија? Пак казвам, да ви пуснат ММ да видите какво е хубава б'лгарска музика. А и междудругото, от пријатели знам, че е имало опити в Скопие да се спре Планета и да се пусне ММ (к'дето чалга нјама), но поради многото протести и голјамото т'рсене е в'рната Планета. Как хем никој не гледа Планета, хем има голјамо т'рсене?