Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е се убаво,но кој има толку пари да финансира кондоми низ годините.Некогаш не треба да се гледа параноично на работите :)
Ако нема кондом кеса од некој од маркетиве, и така ги даваат за денар или сл. :)

Шега на страна, заштита си е заштита, само сепак во право си, кога човек ќе живее заедно долго време, многу ќе му се фати цена за реализација на сиот тој секс за кој што се потребни сите тие кондоми за максимален можен процент на заштита. Ќе мора да се води некоја економија (ако е можно) и месечно поголема сума пари да се одвојуваат за кондоми, ама пак не е баш изводливо 100%...

ПОУБАВО - нормално е дека е без кондом но тоа треба да се прави само со личност која вистински ја познавате и долго време сте заедно и верувате еден во друг.

Kako odgovor na temata bez kondom definitivno razlika nebo i zemja...

Ama rizik jak mila dusa pa nemojte da se igrate nego doterajte ga "kerima" sega imas kakvi ti ne kondomi ne ti ultra tenki ovakvi onakvi pa zadovolstvoto e tuka nekade a i psiholoshkiot efekt dokolku ne koristis kondom moze da ti go sjebe seksot a i zivotot posle seksot ako zakacis nesto....

Поубаво се знае, немора ни да се прашува...без кондом :smir:

Со кондом послатко ми е а и побрзо свршувам и психички сум растеретен каде ќе свршам, прибрано си е инаку може да го шлакнеш некаде кај што не треба

Со кондом послатко ми е а и побрзо свршувам и психички сум растеретен каде ќе свршам, прибрано си е инаку може да го шлакнеш некаде кај што не треба

У реду, но понекогаш знае да се скине без да сетиш, може и да се скине баш кога ќе свршуваш...ват абаут дет...па да го шлакнеш каде не треба...уствари тоа не е кај што не треба, баш токму таму треба, но проблемот е дали си спремен за консеквенците ненадејни како производ на шлакнувањето кај треба/не треба локацијата...:nesum:

У реду, но понекогаш знае да се скине без да сетиш, може и да се скине баш кога ќе свршуваш...ват абаут дет...па да го шлакнеш каде не треба...уствари тоа не е кај што не треба, баш токму таму треба, но проблемот е дали си спремен за консеквенците ненадејни како производ на шлакнувањето кај треба/не треба локацијата...:nesum:

Ми се има случено, е сега доколку и се плодни деновите има едни апчина Nor Levo ми се чини дека им беше името, всушност се само две и првото треба да се испие во рок од 24 часа од настанувањето на конфликтот а второто 24 часа после првото и не се многу скапи околу 700-800 денари

јас до скоро користев дурекс, арно ама на типката и се појави иритација, сеа не сун сигурен дали да пробам со друг кондом или да се префрлам целосно на без кондом
инаку без кондом е поубаво ама пократко трае

Дефинитивно без !! Мммм шо поарно чуство е тоа ..

Не сум пробал,се надевам дека е без.:uvo:

ima edno devoj4e koe saka da ima seks so mene, go poznavam dobro, blisku ziveeme, znam i deka imala seks so nad 5 drugi lica... pa ne znam sto da pravam dali da koristam kondom ili ne... moznno li e da ima nekakva bolest taa?.. dajte nekoj sovet.. sto da pravam

ima edno devoj4e koe saka da ima seks so mene, go poznavam dobro, blisku ziveeme, znam i deka imala seks so nad 5 drugi lica... pa ne znam sto da pravam dali da koristam kondom ili ne... moznno li e da ima nekakva bolest taa?.. dajte nekoj sovet.. sto da pravam

Абе нема што совет ставај кондом и влагај :)

Кога ебеш со кондом тогаш уствари го ебеш кондомот!?!БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom