Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
исто е како кај жените само што,жените е внатрешно чувство,а
мажите надворешно чувство така да изразам:wink:
А ти си бил женско па да знајш како се чувствуваат тие и дали било исто чувството?

А ти си бил женско па да знајш како се чувствуваат тие и дали било исто чувството?

А ти да не се брецкаш на постови него нормално да дискутираш .:wink:

Знае дечкото .Читал,слушал,му кажувале ... Не мора да значи дека ако не е женско не знае како изгледаат некои ствари .

Изгледа не сум сфатила што значи да се дискутира а? Можеби треба да ми објасниш? :wink:
Благодарам!

Инаку не ми е својствено, како можи да објасни дали е исто кога тоа никој не го знае! Јес дека некој ќе речи, напиши, кажи, како се чувствува но тоа не значи дека една иста дразба предизвикува исти емоции и чувства кај различни луѓе.

Изгледа не сум сфатила што значи да се дискутира а? Можеби треба да ми објасниш? :wink:
Благодарам!

Инаку не ми е својствено, како можи да објасни дали е исто кога тоа никој не го знае! Јес дека некој ќе речи, напиши, кажи, како се чувствува но тоа не значи дека една иста дразба предизвикува исти емоции и чувства кај различни луѓе.

Ке ти објаснам на кафе, не се секирај :) ...

Процентите работат вообичаено и тој однос се зима за веродостоен ...

Поубаво е без гумата нормално.....природно ....
80% од филмот ми крше коа ставам гума..........и :drk: е потобро од :sekss: со гума...:toe:

Ке ти објаснам на кафе, не се секирај :) ...

Процентите работат вообичаено и тој однос се зима за веродостоен ...

Во тоа е и проблемот што ја земаме како веродостојна вообичаеноста кај процентите па заради тоа не се вложува во нови истражувања!

Благодарам за поканата, не сум заинтересирана од чиста причина што иронично објаснав дека знам што е дискусија... stay good my dear

Абе не тики се расправајте. Кажете како ви е подобро :salut:

Во тоа е и проблемот што ја земаме како веродостојна вообичаеноста кај процентите па заради тоа не се вложува во нови истражувања!

Благодарам за поканата, не сум заинтересирана од чиста причина што иронично објаснав дека знам што е дискусија... stay good my dear

Ако процентите покажуваат нешто веродостојно во континуитет тогаш не треба многу да се филозофира и да се трошат пари на истражувања . Криза е ало, ск су паре скупе .

Е штета што не сакаш , ти губиш како и да е :) ...

Добро је с куртоном, неупоредиво боље без ... Тимбе - Бед Копи ... + 1 од мене .

Поубаво е без гумата нормално.....природно ....
80% од филмот ми крше коа ставам гума..........и :drk: е потобро од :sekss: со гума...:toe:
Е па и ти сеа ебањето со гума го направи ко којзнае што да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom