Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку секоја константна дразба станува незабележлива иф ју ноу уат ај мин!
хахахахаха а какво е чуството без кондом?![]()
А ти си бил женско па да знајш како се чувствуваат тие и дали било исто чувството?исто е како кај жените само што,жените е внатрешно чувство,а
мажите надворешно чувство така да изразам:wink:
А ти си бил женско па да знајш како се чувствуваат тие и дали било исто чувството?
Изгледа не сум сфатила што значи да се дискутира а? Можеби треба да ми објасниш? :wink:
Благодарам!
Инаку не ми е својствено, како можи да објасни дали е исто кога тоа никој не го знае! Јес дека некој ќе речи, напиши, кажи, како се чувствува но тоа не значи дека една иста дразба предизвикува исти емоции и чувства кај различни луѓе.
Ке ти објаснам на кафе, не се секирај...
Процентите работат вообичаено и тој однос се зима за веродостоен ...
Во тоа е и проблемот што ја земаме како веродостојна вообичаеноста кај процентите па заради тоа не се вложува во нови истражувања!
Благодарам за поканата, не сум заинтересирана од чиста причина што иронично објаснав дека знам што е дискусија... stay good my dear
Е па и ти сеа ебањето со гума го направи ко којзнае што да е.Поубаво е без гумата нормално.....природно ....
80% од филмот ми крше коа ставам гума..........ие потобро од :sekss: со гума...
![]()