Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно без презерватив

секс со презерватив е исто како да лижеш неотпакуван сладолед

Мене ми е баш се исто, само нека врши работа:wink:. Убаво да ми биде и да си уживам,а на машките секако без кондом поарно им е, барем така викаат.

Мене ми е баш се исто, само нека врши работа:wink:. Убаво да ми биде и да си уживам,а на машките секако без кондом поарно им е, барем така викаат.

А тебе не ти е поубаво без? :smir:

Дефинитивно без презерватив

секс со презерватив е исто како да лижеш неотпакуван сладолед

А замисли да е запакуван сладоледот.

Компарацииве... :tapp:

normalno deka bes kondom e poubavo mislam nema nekoj so nema da se soglasi so toa .Prasanje e samo dali vredi da se rizikuva bez razlika dali stanuva zbor za zastita od bolesti ili od najgolemata odgovornost na svet:vozbud:. ako ne si podgotven za ova vtoroto. Pa mislam deka e glupo da se pravi eksperimenti so takvi raboti.

БЕЗ КОНДОМ! Фала богу.. али ризик јак, мила душа.. епа сеа види ти.

Офф- Видела жабата го потковаат коњот ја дигнала ногата и ОНА!
Он- А бе поубо е со 'БЕЗ' ама поарно че да е 'СО'! :toe:

Немам некое особено мислење, битно е да се бутне та со или без нема значење. А еден пријател викаше: „Да ебеш со кондом е исто како да лижеш пичка преку шофершајбна“.

без кондом е подруг филингот одколку со кондом....сеа ако некој сака да изиграва џек нека мава без кондом....ја би играл со кондом....да не клацкам покасно...

...bolje edna 5 puti bez kondom, nego 5 razlichni so kondom...:helou:

Без кондом...нормално...мислам дека нема тука никаква компарација...Ако си мајстор ке успееш да доведеш сексот да биде ист како со кондом, во својство на лизгање...Али како и да...е...јас практикувам без кондом, освен во некои непроверени ситуации...

па и нема голема разлика дали со кондом или без него
важно е нека има за ебење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom