Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
а лижавче поубаво е да го лижеш отворено или затворено ? :)
ама јебига болести има пуно...тоа е ....

jas vo potpolost te razbrav deka togash si najopushten i deka ne mislish dali ke svirshish nedajboze vnatre i sl....ako go imash toj strav sekogash ke go imash....za taa rabota si treba praksa btw...a ako e za nedaj boze da zatrudnish nekoja kondomot ne ti e bash i nekoja zashtita...mene sekogash mi behe poveke strav koga imav sex so kondom otkolku bez...bidejki taka mozesh da osetish dali navistina nema svrsheno vnatre i da prevzemesh itni merki...a koga e so kondom moze da puknal neosetno nekade ili da ima fabricka greska i...shto ke vikash ne bev jas, jas ja ebev so kondom...im se ima sluceno takva rabota na dvajca moi drugari ednite se zemaaa drugite imaa sreka ne ostanala bremena...taka da i toa ne ti e nekoja golema zashtita od nesakana bremenost...treba samo edna rabota da znaesh ne si go butkaj tamu kaj shto netreba i ako ne go poznavash dovolno devojceto...drugoto....zaebi...:hump:
Samo da ti kazam edna finta so ja primenuvaat lugevo.posle cinot si go cuvas kondomot i cel go polnis so voda.Ako tece ke mu ja mislis, ako ne uzivaj.Ama ja sum sepak za sex so komdom i plus da ne svrsi vnatre i plus ne si igrajte luge tie 3 dena koa e devojceto plodno.Pa ako i pie devojceto anti bebi piluli,super.Poarno, zdravje. Ama se zavisi od lugeto.Nekoj ne saka komplicirani raboti.
:helou:
a za toa deka kondomot osven od bremenost ne stisti od drugo ne znam.
iskreno ne mi se veruva ama sepak e podobro da znaes seka e mozno

Samo da ti kazam edna finta so ja primenuvaat lugevo.posle cinot si go cuvas kondomot i cel go polnis so voda.Ako tece ke mu ja mislis, ako ne uzivaj.Ama ja sum sepak za sex so komdom i plus da ne svrsi vnatre i plus ne si igrajte luge tie 3 dena koa e devojceto plodno.Pa ako i pie devojceto anti bebi piluli,super.Poarno, zdravje. Ama se zavisi od lugeto.Nekoj ne saka komplicirani raboti.
:helou:
a za toa deka kondomot osven od bremenost ne stisti od drugo ne znam.
iskreno ne mi se veruva ama sepak e podobro da znaes seka e mozno
После исти ѓавол ти се фаќа дали ќе го проверуваш кондомот или не. Работата е завршена, така да подобро да не му ја мислиш, а ако евентуално испадне нешто е тогаш не да ќе ја мислиш:kesa: Да чукнам 3 пати во дрво, да не ми се случи никогаш такво нешто.

pa da ti kazam ako otkries deka e puknat ima apcinja sto se prodavaat za da ne ostane trudna.pie devojceto 2 apcinja vo tie 72 casa posle odnosot i zavrsena rabota.NEMA BEBE.Ama takvi apcinja vo zivotot devojceto ne smee da pie poveke od 2 3 pati.
i taka luge SO PAMET!

..Кондомот е нај safe...а сеаааа од коа ќе тргне sex-oT и кондомот не е лош !!! :drk::drk:

pa da ti kazam ako otkries deka e puknat ima apcinja sto se prodavaat za da ne ostane trudna.pie devojceto 2 apcinja vo tie 72 casa posle odnosot i zavrsena rabota.NEMA BEBE.Ama takvi apcinja vo zivotot devojceto ne smee da pie poveke od 2 3 pati.
i taka luge SO PAMET!
Не знаев дека има и такви апчиња. Мислев дека после чинот нема враќање назад, ама ете корисен податок. Значи сепак и ако се случи нешто не е одма ситуацијата изгубена.

Без. Ама тресење дур добие, во тие моменти,цел живот низ глава ми поминува, се гледам ко студент ниша бебе и спремам испит, после факултет одам дома да го повивам бебето, раскажувам приказни,мењам пелени, другарите ми титкаат од кафана, бивши ме реметат, жена ми(а може и девојка ќе остане) не ми дава пошо и е страв од ново... УЖАС!!!! Кондомите не се за џабе измислени. Има тамо тенки, дебели ќе си се договориш со момата.

Секс со кондом ти е ко да мирисаш цвеќе со гас маска, ама мора заштита си е заштита.

Поубаво е без ама заштита си е заштита. Подобро да не ризикуваш. Е ако е virgin тогаш без кондом.Прво Па Машко. :kesa::pos2::pos2:

Не сум пробал без кондом... но откако ви ги прочитав постовите дефинитивно решив да пробам... неможам да ве читам ''било како да мирисаш цвеќе со гас маска''.

ПРАВИЛО за СЕКС:
ПРВО без кондом да се осети "Чувството"
ПА со кондом ,посо сеа мора за да биде сигурно,посо претходно односот
е без КОНДОМ:wink:
ВНИМАНИЕ: НИКАКО ОБРАТНО ,УСПЕХОТ И ЗАДОВОЛСТВОТО ЗАГАРАНТИРАН

До пред некој месец и сеуште ми е поубо без...ама јае*ига сеа мора да се користи зш не се знај никогш...но си знај една личност шо и како е :smir:

Можеби е малку туѓа помислата додека стекнеш навика, но потоа со кондом е 1000 пати подобро. (Ништа брига, ништа стрес-пијте само „Краш експрес“):helou:

Со кондом. Заштита од несакани последици, мирна глава, ноќно спиење и празен стомак, без уште една фигура во него. Тоа се бенефитите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom