Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
ПРАВИЛО за СЕКС:
ПРВО без кондом да се осети "Чувството"
ПА со кондом ,посо сеа мора за да биде сигурно,посо претходно односот
е без КОНДОМ:wink:
ВНИМАНИЕ: НИКАКО ОБРАТНО ,УСПЕХОТ И ЗАДОВОЛСТВОТО ЗАГАРАНТИРАН

Така најчесто и се случува кај мене :helou:

Со дадата се пливам без гума!:sekss: :back:

Е сега коа излезам имам си дозволено да пливам без гума али ногу брзи води има а не ги познавам па така да преферирам со гума! :wink:

Па најнормално дека е поубаво без кондом ама по ризично па бирај :D:smir:

Без кондом е права ствар, ама бегај после се тресам еден месец неможам сон да видам :nesum: Затоа на почеток без кондом, па после 10 мин се става и се брка работа... Сите среќни на крај :helou:

Uvek nosam u mene Kondom koga sum so zenska mi, ali sepak ne gi koristime tolku poveke bez a i poubavo e :icon_bigg

Сум пробал и без кондом и со кондом, и прва партија без и втора со, и нормално разликите се огромни, но едно е јасно, заштита си е заштита па затоа сум преферирал пре би со кондом, да немам главоболки ни јас ни она,:wink:

Сексот со кондом е ко да се бањаш со чорапи или пак како да лижеш сладолед преку стакло. Убаво е со кондом но не се споредува кога е тоа без. Сепак има сеа кондоми убави и тенки каде што кондомот и воопшто не го осеќаш. Без кондом гледам кога на партнерката и се неплодни денови :)...
Користете кондоми...пошо анти-шмек е моментот коа ќе ти каже цурата...ми касни 5 дена!...у тие моменти мава инсомниа невидена :)

Без кондом е 100 пати поубаво.Таков и практикувам.

Сеуште немам пробано без кондом, затоа што не сакам да ризикувам ни најмалку. Има време и за тоа, на овие години да испадне од играчка - плачка не фала.

Напишано од Shmekerot
Сексот со кондом е ко да се бањаш со чорапи или пак како да лижеш сладолед преку стакло. Убаво е со кондом но не се споредува кога е тоа без.
Немам што да додадам:wink:

Без дефинитивно.со кондом имам пробано 2-3 пати и само во едниот случај свршив ебаго.и пошо едно од најлошите чувства ми е да не свршам при секс,си шибам без,се стегам појако и.. то

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom