Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Ама тоа ти викам бе друже... Од кај си толку сигурен дека неам да свршиш во неа или дека нема да ти забега некое мало пријателче иако не си свршил... Сигурно ти се „лигави“ за време на секс, а во таа течност има сперматозоиди. Можеш гадно да се заебеш, така да - размисли малку со горната глава за промена. :-)

Acid....ne zboruvame za zashtita kolku shto gledam jas temava e kako e poubavo? Btw najocigledno dosega nemash probano bez...po muabetot sho go pravish....taka mozam da zaklucam...:icon_lol:

awe ja sum imal do sea moze preku 100 sex bez kondom itaka da do sea ne se desilo takvo nesho uvek znam koa ide znam da izreagiram

Allita напиша:
Acid....ne zboruvame za zashtita kolku shto gledam jas temava e kako e poubavo? Btw najocigledno dosega nemash probano bez...po muabetot sho go pravish....taka mozam da zaklucam...:icon_lol:
Алита, очекував од тебе барем разбирање, како секс џедајка.

Задоволството не доаѓа само од физичкиот (телесниот) допир, туку и од умствената состојба. Пардон, највеќе од умствената состојба!

Изгледа дека не сфати. Кажувам дека мене ми е најубаво тогаш затоа што само тогаш сум целосно опуштен и не мора да се секирам на ништо. Ти си женско, кур те боли (а пошто немаш - не те боли)... Не треба да пазиш дали ќе свршиш и каде ќе свршиш. Велам дека тогаш не морам да мислам на полови болести, на предвремена бременост и слично.

Значи со кондом ми е дефинитивно поубаво!

Инаку, имам пробано и без кондом, нормално. Само еднаш и последен пат (додека не планирам да имам деца). Не осетив некоја разлика (освен умствената).

dajdo напиша:
awe ja sum imal do sea moze preku 100 sex bez kondom itaka da do sea ne se desilo takvo nesho uvek znam koa ide znam da izreagiram
Абе Плејбој... И најголемите пливачи се дават, најпознатите печуркари умираат од труење со печурки, и најголемите јебовци умирале од сида.

Acid напиша:
Алита, очекував од тебе барем разбирање, како секс џедајка.

Задоволството не доаѓа само од физичкиот (телесниот) допир, туку и од умствената состојба. Пардон, највеќе од умствената состојба!

Изгледа дека не сфати. Кажувам дека мене ми е најубаво тогаш затоа што само тогаш сум целосно опуштен и не мора да се секирам на ништо. Ти си женско, кур те боли (а пошто немаш - не те боли)... Не треба да пазиш дали ќе свршиш и каде ќе свршиш. Велам дека тогаш не морам да мислам на полови болести, на предвремена бременост и слично.

Значи со кондом ми е дефинитивно поубаво!

Инаку, имам пробано и без кондом, нормално. Само еднаш и последен пат (додека не планирам да имам деца). Не осетив некоја разлика (освен умствената).

jas vo potpolost te razbrav deka togash si najopushten i deka ne mislish dali ke svirshish nedajboze vnatre i sl....ako go imash toj strav sekogash ke go imash....za taa rabota si treba praksa btw...a ako e za nedaj boze da zatrudnish nekoja kondomot ne ti e bash i nekoja zashtita...mene sekogash mi behe poveke strav koga imav sex so kondom otkolku bez...bidejki taka mozesh da osetish dali navistina nema svrsheno vnatre i da prevzemesh itni merki...a koga e so kondom moze da puknal neosetno nekade ili da ima fabricka greska i...shto ke vikash ne bev jas, jas ja ebev so kondom...im se ima sluceno takva rabota na dvajca moi drugari ednite se zemaaa drugite imaa sreka ne ostanala bremena...taka da i toa ne ti e nekoja golema zashtita od nesakana bremenost...treba samo edna rabota da znaesh ne si go butkaj tamu kaj shto netreba i ako ne go poznavash dovolno devojceto...drugoto....zaebi...:hump:

Licno mene mi ima puknato kondom i isturiv se vnatre.Kerka mi ne dobi bratce ili sestricka ama jas zagubiv verba u kondomi.A Durex bese.

strumics напиша:
Licno mene mi ima puknato kondom i isturiv se vnatre.Kerka mi ne dobi bratce ili sestricka ama jas zagubiv verba u kondomi.A Durex bese.
ехехех е така е се губи довербата набрзинка

Greska se izraziv.Koga ne treba da se vadi,pa da se prekinuvas pred najubavoto i da baras mesto kaj da go isteces.Od taa strana keif.

a be u PM so ova kinenjevo na kondomi ... meni 3 puti mi se ima deseno do sega toa sranje (dureks i toa), 2 pati uste mi nemase dojdeno taka da go smeniv kondomot i si produzi ... ali ednas mi se iba mater (sva sreka sto na devojkata samo sto i zavrsi ) :))) Ja ama ic nemam doverba vo kondomi i sekogas na pcetok koristam kondomi .. a koga kepomine nekoe vreme furam bez (mnogu mi e bolje) ...i imam dobra kontrola :)

Zbratko напиша:
e vaka ... definitivno bez kondom e poubavo!!!

Citav miljarda postovi so, bez ... bla bla bla ... ali ima edn vic i vika Isto e ama ne e isto i ide vaka!

Sto e isto a ne e isto?
Koga ke i go stavis na nekoja devojka u gz,
ona ima kur u gz i ti imas kur u gz!
Isto e ama ne e isto :)

E pa isto ti e i so kondomite ... samo mala preformulacija na tekstot

i ja sum za bez kondom.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom