Kaко си ја билдате самодовербата пред пуштање?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
abe ides i vrtis nekoi muabet ako saka dobro ako ne ke ti mavne korpa i ti ke se nacukas:):toe:

ja pred pusenje se spremam vaka:mijam zabi,go zemam vibratorot(laznior kur) i vezbam da pusam:pusk::drk::pusk::pusk::pusk:

Pred da i prijdam pomisluvam kako veke da se zaneme , veke nekogas bila moja i polesno e

Pred da i prijdam pomisluvam kako veke da se zaneme , veke nekogas bila moja i polesno e
и, и викаш... леле сношти како си поминавме срце...ооооооооооооооо појако беше и од неделата... :vozbud::vozbud::vozbud:
вечерва кај ќе се пиииип...?
и твоја е... :kafe:

Ne i vikam , SI VIKAM...ama i tvojata varijanta ne e losha cak moze e i bolja , bar ke se najdete na muabet

посебно ако минатата недела легнала со 8 души па ќе мисли дека и со тебе легнала па пак ќе сака... :vozbud::vozbud::vozbud:

Прво пиво.

Второ пиво.

Трето пиво.

Четврто пиво.

Петто пиво.

Шссссто пивво.

.....Уште едно пиво...

...Дај уше едно.

Ме носат дома стуб пијан.

Шала се разбира. Не се пуштам. И немам потреба.

Атмосферата ја билдам со една помисла. А таа гласи-

"Ма шо биде нека биде, и корпа да е прв пат нема да ми биде. Башка ги има многу на овој свет:vozbud::toe:"

Тешко се одлучувам да тргнам ама ако тргнам гледам се да иде спонтано, а ако попијам корпа тоа значи колекцијата се зголемила и ништо повеќе

Па..нема билдање, идам или не.Гледам да мирисам убаво, и кога ќе пристапам, да му дадам мал мирисен знак, дека го прифаќам...Така е анимално, но ми дејствува:)
И, да, не тргнувам нападно, гледам да бидам забавна и спонтана..(колку што се може, секако:))

"Јас сум убав самоуверен паметен млад дечко"...:pos2:Кого лажам,мрзам да се пуштам,никад не ми било едноставно а и нема да ми биде,срамот ме убива ,always

Ја па немам таков проблем... кога сакам да се пуштам некому се пуштам, ако се спремам од дома ништо работа... :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom