Како си го замислувате сопствениот погреб

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Најубо да ме стоплат на 1800 степени, и сите со чаша вино да наздрават. И наскоро потоа да ме заборават и да научат да живеат без мене. :)

Ќе се снимаш сам од сега или ќе тркнеш до кај некои гласити баби?

Ќе ги прогонуваш на сон?

Па не знам...не ме бидува за говори баш посебно,религијата слабо ми одела отсекогаш...за бабите сум слушнал тој занает бил во изумирање,немало кој да ги тажи тажачките...така да ќе мора да се импровизира...

П.С. Не е лошо човек да се покатоличи на време...за секој случај,иако е мала шансата религијата да е во право шо се однесува на сето она “после“ шо ќе се дешава...

Бидејќи претпоставувам дека ќе умрам после пола век, а можеби и повеќе. Најверојатно моето тело ќе биде однесено во крематориум, а потоа, урната со мојата пепел ќе биде оставена во некој подрум. Се надевам дека моите поколенија ќе бидат атеисти, па ќе почастат слаткоблаго за оние кои ќе дојдат да ми одадат почит. Би сакал да се служи пилаф/сутлијаш, направен со млеко, нормално, мојот омилен напиток.

Како на натпревар кога публиката упатува сочни зборови кон судијата...

апла морбидна тема...
Ја би сакала да бидам замрзната, за мојата убавина да биде сочувана засекогаш.
MUHAHAHAH

Спален на клада како вештерите што ги палеле. :zlo::zlo:

мојот погреб ке биде малку специфичен... зашто да плачат и да жалат луѓето бре нека се радуваат !!!
некоја песна нека падне па може и некое орце да се сврти..
нешто у ваков стил

2:43 ШТА ЧУ КУЧИ ТАКО РАНО !!!!

едит: Нека не претеруваат со пиењето многу само :)
едит: пошто пченица давање ке биде ептен старомодно... предлагам да раздаваат пудинг со паричка.. кој ја најде паричката нека бара оркестар со време :)

Ја имам само една желба, на погреб да ми ја исвират
:cry:
да се разврти џоинт!!

Погреб? :nenene:
Што ако планирам да живеам бесмртен (бесконечен) живот? :)

Јаоооо прашањево....Никогаш не сум размислувал на таа тема а не ни сакам да мислам.:toe:

Ќе и го оставам на медицината, нека се учат новиве доктори на мене, пошто посекако ќе го проебам животов така барем тогаш некој да види некој ал од мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom