Како си го дигате...

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Now that's how u name a thread!
<3

Расположението си го средуем со муабет со некој/а близок/ска...
Најчесто со музика, или некад ми се дешава, ко сум тмурен, да си пуштам стенд ап комеди шоу од некој фраери и да си глеам да си се смеам :)
А некад ко иам нешо шо ме мачи, а ме мрзи да го средам, седнуем дотица плескам една, ми одзема внимание и не мислам, така и не се нервирам :)

Со музика... Иако најчесто прв избор ми е излагање од дома и седнување во некој кафиќ, макар и сама... Расположението си го дигам и со тоа што имам позитивни мисли, си викам ајде, што е ова кенкање, ајде можеш ти да се расположиш. :lizavce:

Па јас си го дигам со музика со друштво.

Обично кога нешто не ми е како што треба излагам надвор и фаќам кривина некаде.

Па обично ќе најдам некој хендикепиран или мизерен во беда па ќе се иживљавам над негго. Јадам пред гладните мљаскам и оставам цели парчиња да ми испаѓаат од устата, или безгрижно бројам пари пред питачи кои бараат за леб....

Си го дигам со кран.

Филм, музика, ваљда муабет со некој близок. Компонирање и слушање завршна ствар, се радувам ко мало дете.

Прво пуштам музика до даска и играм дур ме држат нозе.
После има квалитетна дружба со луѓето кој највеќе ги сакам нормално проследено со шетање или пиење кафе со истите ... а во најлош случај со selfhelp -you can do it/don't give up- слични себемотивирачки работи:pipi:

Слушам Битлси, Квин и Рамштајн... Музиката е најрелаксирачкото нешто

Кога не сум расположен одбегнувам да седам сам. Излегувам со друштво на кафе или да поседиме некаде во парк...
Муабети ова она и се заборава на проблемите. На вечер помага и алкохолот :) Онака ќе искулираш ќе се расположиш и не мислиш на ништо :)

музика посебно од оф спринг

Пуштам добра музика на цел глас и така ме дигне за да можам да ги завршам обврските кои ме чекаат.

Не си го дигам, обично уживам во даунот (кој збор... :)) на некој изопачен и за мене неразбирлив начин.

Излегувам надвор на шетња,или си рокнувам некое концертче на двд и уживам..одма се дига расположение..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom