Како си го дигате...

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Јадам нездрава храна, рокам гласна музика, пеам по дома или едноставно ќе си се изнаплакам на лигави мелодии, ако ептен ми е преку глава дојдено и после сум како нова.
А многу често знам да читам и идиотски списанија за само да тргнам лоши мисли. Гарантирано ми помага.

Со чоколадо.. Добра музика.. Гледање клипчиња на You Tube..:toe:

На многу сличен начин како DonJas,D:\od desktop\Muzika\Hardcore и имам на располагање 84 фолдери со хардкор траки,подредени по диџеи,али најчесто рокам Ангерфист =) Моментално иде Angerfist - War against the machines =)

си пуштам нешто Џон Дигвид,Роџер Санчез,Давид Гета и :vozbud:

Go vikam na kafe najotkaceniot del od drustvoto i raspolozenieto sekundarno se kreva :)

ke ja viknam sestra mi da mi go podudla i odma e spremen za novi akcii....

најчесто кога сум во такви ситуации прилично сум привлечен и воопшто не сакам да разговарам со домачните посебно со брат ми:kez: може да ме расположе само ако некој не ми досадува,не е напорен или пак некој на мсн:pos2:

pa retko sum so padnato raspolozenie .no dokolku se sluci takvo nesto togas legnuvam da spijam hahaha :back:

Кога сум нерасположена а нема причина за тоа музиката и пријателите се тие што ме креваат, ми даваат желба и ми даваат енергија.А ако сум нерасположена а има причина тогаш легнувам да спијам .Така се одмарам и кога ќе станам не мислам само на тоа ,тогаш има простор некој или нешто да ми го одвлече вниманието побрзо.И пак слушам музика ,муабетам со другарките или си се посветувам на себе.

Понекогаш палам колата и возам, понекогаш заминувам на трчање да ги расчистам мислите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom