Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ич па не се запознавам.. уствари ретко.. кога ќе видам личност што изгледа интересна.. па после запознавањето, ако навистина е интересна, контактите продолжуваат, а ако изгледот лаже.. се` поретки стануваат контактите...
И, сеедно ми е како и каде ќе се запознаам со неа.. немам некој план за тоа..

Yo waz up hoo , how's ya pussy doing , is it wet for me or what ..damn ..

So maski se baknuvam tri pati vo obraz , dva pati vo levata strana , si imame singature pozdrav so race i se pregrnuvame i tapsame po grb ..

хммм најчесто тие шо ми се свиѓаат се познавам со нив така да кога би се запознавала со некого контакт со очи само:icon_lol:ама во никој случај не приоѓам прва од причина што сум мн срамежлива:kesa:

Амм.. ви се случило некогаш повеќе пати, подолго, да разговарате со некоја, да се однесувате како да се знаете одсекогаш, а уствари сеуште да се немате „официјално“ ( значи она од типот.. јас сум тој и тој ) запознаено, да не си ги знаете имињата..?

Тешко се запознавам со други луѓе. Ми се нема случено да се запознаам со некого/некоја во некој клуб или диско и потоа да му правам муабет некој ден потоа.

полесно е така во поголем град...
ама јас пошто живам во помал град... му се имам пуштено на девојче и после цел град дозна дека јадов корпа од неа....
мислам шо муабет е тој??? и затоа сега поретко.... на посигурно...:toe::toe:

Извини дечко цигара да не имаш? :pipi:

Амм.. ви се случило некогаш повеќе пати, подолго, да разговарате со некоја, да се однесувате како да се знаете одсекогаш, а уствари сеуште да се немате „официјално“ ( значи она од типот.. јас сум тој и тој ) запознаено, да не си ги знаете имињата..?
Тоа е најубаво запознавање и ако не друго со сигурност прејдува во добро пријателство :pipi:

Da toa e dobro ali ako ne pusis ili ona ne pusi ???

sve ti ide vo voda ? :D

mnogu lesno i spontano se zapoznavam so mnogu luge,ne sum sramezliv,se trudam da bidam sto e mozno pokulturen i dostapen za razgovor.taka da nemam nekoj problem so zapoznavnjeto.

Секогаш ми било интересно да пријдам некому и да отпочнам разговор. Иако не сакам многу многу да се мешам со нови луѓе, сепак добро ми оди социјализацијата. На начитан човек никогаш не би му претставувало проблем да создава нови познанства. Но во последно време ова го правам само од забава, и евентуално ново пријатлество, со никоја друга цел. Некако се изморив од девојките... А секогаш сум добивал комплименти за тоа дека знам како со нив, убавиот збор во комбинација со малку ласкање... добитна комбинација, од страна на моите другарки. Впрочем со нив најдобро се вежбаат вештините околу тоа како да се пријде некому. И секогаш кога на некој другар му се допаѓа некоја, јас сум тој со храброста кој го започнува разговорот и помага работите да се одвиваат онака како што некој се надева. Бидете свои, директни, без излитени фрази и методи... уфурани дечки палат само кај девојки од типот на спонзорушки. Освен доколку нели целите на некоја таква. Ако дечкото е приземјен секогаш ќе остави добар впечаток.

никад не се упознаам јас прв, ако сакат они - слободно, ако одговара атмосферата шо ја прај - ќе ми остане другарче, ако не ќе ми остане познаник.
ако е негативно настроен - нема да го познавам следниот пат.

Да...ова ми се деси пред отприлика една година...и испадна најубавото нешто што ми се случило ..:pipi:

Неам некој шаблон. А и не копнеам нешо баш стално да упознавам некого и шо ти ја знам тамо. Понекоаш од заебанција, некои муабети праам , од типот иди кажи и на другарка ти дека и се свиѓам, али тоа е тоа завршуе со заебанција, не нешо телефони па излагање.

Прво лупам еден опасен шмек на некоја типка :) ... сигурно ќе примети освен ако не е некоја безмозочна плавуша и ако сака нешо ќе дое и ќе ми спомне она прва ... ја ретко коа сум се стаил на некоја здраво здраво

Da toa e dobro ali ako ne pusis ili ona ne pusi ???

sve ti ide vo voda ? :D
Ако не пуши ич не му се ставам после да се жали чадот од цигарата у очи му идел, абе бегај :))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom