Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Некако и не добивам многу,многу желби за запознавање. Ако и се случи, пристапувам и прашувам дирекТ:kafe:

Najchesto se zapoznavam preku drugi luge, t.e. preku prijateli. No koga sakam da se zapoznaam so nekoj/a a ne imam koj da ne zapoznae malku ja posmatram lichnosta i gledam shto najmnogu mi se dopaga kaj nego/nea, pa pochnuvam nekoj muabet za toa. Ako uspee super, ako ne, moving on. :aplauz:

Najcesto sponatano gledam da bide zatoa sto samo taka e naj opusteno najdobro!SEkoj plan za da se stigne do nekoja licnost retklo koga uspeva:toe:

заради тоа што немам срам од ништо на свет, запознавањето ми иде спонтано, некогаш планирано али никогаш не отстапувам ако сум вејке решен да се запознам, и секогаш се запознавам со првата прилика што ке ми испадне, пошо после првата прашање е дали ке има втора.

Како?
Ако се странкињи(ова под импресии дека сум).
Зимам две пива(или нешто друго не е битно) у раце и приоѓам и додека и го подавам едното со блага насмевка на литературен македонски и викам:
„Има да се......”
и нормално она збунета почнува да кажува како не разбира како ова она и го граба пивото....После тоа се друго е ствар на реализација. Може уште неколку македонски реченици за дојам да се кажат и готово.

Запознавање (мужи читајте, жени зборете)

еве вака. пред некој ден со другарчето, тазе раскинато со девојката од дууууугачка врска, правевме муабет за тоа колку е тешко денес да се запознае девојка. е значи темата на темава е:
ШТО ТОА ВИЕ ЖЕНСКИТЕ САКАТЕ ДА СЛУШНЕТЕ ОД МАШКОТО ВО МОМЕНТОТ КОА КЕ ВИ ПРИЈДЕ ЗА ПРВ ПАТ, И ДА ГО ДОБИЕ ВАШЕТО ЦЕНЕТО НЕЛИ, ВНИМАНИЕ?

а да пробас на самиот поцеток со едно здраво и насмевка а?

Џонтра...се надевам дека не мислиш името на актерот е Џонтра :) таа е вечната дилема кај секого...

Но, мислам дека треба да си најдете штос...ваш оригинален... да си најдете „рачка“ да отпочнете муабет...и со едно просто запознавање...„Иначе јас сум ххххх мило ми е .“ и ќе видете како личноста ќе изреагира...ако е заинтересирана...очите ќе и светат...ако не...опашката меѓу нозе и направете се на три и пол дека ве викаат... :)

Јас сакам да видам насмевка кога ќе го изговори името,зошто од неа многу ми зависи првиот впечаток:)
ОФ
Споена е,слободно продолжете.

DOBRO PRASANJE

EE LUGE ZNAETE SO E FINTATA,TREBA DA SI OTVOREN KON LUGETO,SO E OVA SO MIZANTROPSTVOVO I SNOBIZMOT. SFATETE DEKA SITE SME ISTI.MRZAM LUGE SO USE PRED DA TE ZAPOZNAAT TE SUDAT ILI OCENUVAAT:jaj: .A INACE JA KO ZENSKO CEKAM MASKOTO DA MI PRIJDE:pipi:

PRED DA TE ZAPOZNAAT TE SUDAT ILI OCENUVAAT:jaj: .A INACE JA KO ZENSKO CEKAM MASKOTO DA MI PRIJDE
Поглуп след на две реченици немам видено. Имам, ама за драматичност кажувам дека немам. А дека е глуп, глуп е. Со сета почит.:smir:

Поглуп след на две реченици немам видено. Имам, ама за драматичност кажувам дека немам. А дека е глуп, глуп е. Со сета почит.:smir:

Let me guess how you, meet a girl.

- Hi, my name is Bing, Bada Bing!
- Let me buy you a orange juice, shaken not stirred.

:)

Па спонтано, зависи кај се наоѓам, гледам шо по природна да бидам и да не се приметува дека се срамувам:kesa:

извини, но, те знам од негде ... хммм ... ти од телевизија да не си !?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom