Како се вика вашиот свет?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Xexe nikogas ne sum razmisluvala za ova. Imeto na mojot svet uste ne e definirano, no definitvno e nekoja mesavina od umetnost, emocii i filozofija. Takov zbor uste nemam sretnato. :)

Не знам, знам дека е синусоида, знам дека учам, дека се комплексирам, дека работам, дека студирам, дека акам, дека си ја искривувам свеста, дека некад ми се гади од мојот свет, дека некад ми е боље од "La vita e bella", знам дека сум мрзлив, знам дека сум работлив. Ваљда се вика НЕ ЗНАМ!

Мојот свет се вика ДРАМА:) може да се случи да премине и во шпанска серија:pos2:

PSYtisfaction напиша:
Планета Земја, Сончев систем. yessir:
Да, да. Го имам слушнато. Срање било таму. Диско музика, Џејмс Блант, идиоти? Таа планета?

hmmmmmmmmm, paaaaaaaaaa najsikreno ne sum mu dala soodvetno, veruojatno e krsten spored mene :baeh:. a sto sum jas: umetnicka dusa, filizof ( spored mojata najdobra drugarka), dete, freak ( mn sakam na periodi da si odlepuvam onaka i da ne mozam da prekinam da zboruvam i da tresam gluposti non stop :) ) i... pa sto znam navodno i mn dr raboti, na koi sega ne mozam da se setam. oti nema kontretno ime za seto ova osven JAS

Bada Bing! напиша:
Да, да. Го имам слушнато. Срање било таму. Диско музика, Џејмс Блант, идиоти? Таа планета?
:pos: :pos: :pos2: :pos2: Џејмс Блант...:salut: ти си :zver: човече...

Bada Bing! напиша:
Го знаете Џејмс Блант и во Бадабингија?! :nesvest:

За жал. Имаше масовни самоубиства насекаде. :'(

Bada Bing! напиша:
За жал. Имаше масовни самоубиства насекаде. :'(
Е овде беше организиран ден на масовен оргазам, се собраа 122.453.437.345 жени од целиот свет, и мастурбираа на неговите песни. 4 жени ги изгубија животите од преголема возбуда и задоволство од оргазмот.

Но барем умреа со насмевка на лицата. pwace:

Mojot svet se vika...Muzika :)
pa da...mislam deka taka bi go definirala :)
mn ja sakam muzikata..mnoguuu....i ne mozam da si go zamislam denot bez da si gi slusnam
MY FAVOURITE SONGS

Ја си го знам. Не му треба име, и така не мислам да му го кажувам на никој друг. (ЕГОЦЕНТРИК!)

Мојот свет...

Ying-Yang...баланс...

Iluzija na realnosta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom